Да си родител на две, вече поотраснали деца, при това

...
Да си родител на две, вече поотраснали деца, при това
Коментари Харесай

Няма ли срам от децата си?! След като Бербо я нарита, Славена Вътова си извади бомбите на показ в търсене на спонсор!

Да си родител на две, към този момент поотраснали деца, освен това девойки, а да им даваш подобен " образец "... Що за човек би трябвало да си?! Това се питат консуматори в нета, станали очевидци на следващите фотоси на Славена Вътова, на които тя очевидно демонстрира и подчертава на бюста си.

Както и видно, някогашната Мис България си е оправила провисналия преди време силикон и в този момент се пъчи с нови апетитни бомби. Малко неправилно е обаче да се показваш като крава за разплод, разискват я в мрежата, още повече, че тези снимки ще ги гледат и приятелчета на децата ти, които след това ще им се подиграват.

Явно обаче Вътова въобще не мисли за това, тъй като е закъсала за пари и плаче за охолния живот, с който бе привикнала. След като мъжът й Юлиян Цолов бе погнат за следствие на измами и обири, а домът им бе лишен, Славена се побърка.

Тя мигновено се върна при някогашния си ухажор Димитър Бербатов, който неотдавна се отегчи от нея и я нарита, а и избра жена си Елена пред нея. Има си хас да бе решил друго...

Бербо цъкаше на Славенчето по към 10 бона месечно, с цел да живее добре с щерките си, само че кранчето към този момент спря. Е, явно Вътова не си губи времето, а се зае да си търси нов спонсор. Дали ще го открие и за какъв брой време, е различен въпрос.

Тагове: Славена Вътова Юлиян Цолов Димитър Бербатов Бербо Мис България силикон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР