Да си родител е трудна задача. Това е най-продължителният житейски

...
Да си родител е трудна задача. Това е най-продължителният житейски
Коментари Харесай

“Новите родители“ стартира свой подкаст „Часът на специалиста “

Да си родител е сложна задача. Това е най-продължителният житейски план, обвързван с ежедневни провокации и доста въпроси за развъждането и възпитанието на нашите деца.

Затова, уеб сайтът " Новите родители " от фамилията на Разузнавателна служба на Турция ПРЕС ООД стартира подкаст , в който ще търси и беседва със специалисти по значими за всички майки и татковци теми с специалисти в разнообразни области от детското образование и развиване.

" Мисията ни с този план е по още по-достъпен метод да бъдем до вас, когато изпитвате съмнения при решаването на разнообразни проблеми. Да разпространяваме модерни практики за развъждане и образование на децата. Да сме потребни на вас, огромните, с цел да бъдете мощни, уверени и осведомени родители - по този начин и дребните ще получат най-хубавото, което те заслужават. И дружно да реализираме фантазията на всеки родител – да има щастливо, свободно и разрастващо се дете. Дете, което някой ден да се трансформира в един от „ хвърчащите хора “, споделят от екипа на " Новите родители ".

Като родители с боязън и паника следим развиването на детето си от самото му раждане, четем литература, съпоставяме... Как ще реагира на усмивката на мама, по кое време ще каже първото „ агу “, ще седне ли устойчиво и по кое време ще направи първите си уверени крачки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР