Да си родител е отговорно - всеки родител иска детето

...
Да си родител е отговорно - всеки родител иска детето
Коментари Харесай

Порно, наркотици и съд до дупка: Тези световни звезди дадоха лош пример на децата си

Да си родител е отговорно - всеки родител желае детето му да стане заслужен член на обществото, а за това се изисква образование, обучение, неизменност и добър образец.

Виж още: " Аз съм зайчето на Playboy ": За първи път хомосексуален мъж на корицата на паметното списание 

Някои от международните звезди обаче нееднократно са се дънили точно пред своите деца. Ето и няколко такива образеца:

Бритни Спиърс

Певицата става майка за първи път, когато е на 24 година Последвалите проблеми в персонален проект са световноизвестни към този момент, само че от The Richest означават, че Бритни е имала съществени проблеми с това да влезе в ролята на родител. Само година след раждането на първия ѝ наследник кариерата ѝ потегля стремително надолу. Папараци непрекъснато снимат Бритни в странни за всеки добър родител обстановки. Така да вземем за пример тя е снимана по какъв начин кара автомобил, до момента в който синът ѝ е в скута ѝ, а с едната ръка държи напиттка.

Виж още: Те са звезди и милионери, всички са в краката им, само че за тях фамилията е най-важно

Ким Кардашиян

Реалити звездата постоянно е обичала лукса и разхищението и не щеш ли предава тази пристрастеност на децата си. Рождените им дни са празненства за милиони долари, а осведомени настояват, че Кин не лимитира сладкото за децата си единствено и единствено, с цел да я оставят на мира.

Чарли Шийн

Актьорът от години има проблеми с опиатите и алкохола, само че през март 2011 година съдът лишава правата над неговите синове близнаци. 5 години по-късно Чарли Шийн завежда дело против майката на децата с настояването съдът да ограничи нейните права, само че в това време към него се заформя и различен скандал - той следи някогашната си избраница без нейно познание.

Виж още: За дамите знаем, само че не и за мъжете: Ето кои звезди минаха под скалпела, с цел да се разкрасят 

Крис Дженър

Още един представител на клана Кардашиян. Разследващ създател, написал книга за фамилията, твърди, че точно Крис, майката на Ким, прави по този начин, че секс видеото на щерка ѝ да види бял свят.

Изображение: Getty Images
https://www.instagram.com/britneyspears/
https://www.instagram.com/kimkardashian/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР