Да си редактор на съдържание във Фейсбук, Туитър, Майкрософт и

...
Да си редактор на съдържание във Фейсбук, Туитър, Майкрософт и
Коментари Харесай

Мечтаете си да сте редактор във Фейсбук? Тогава прочетете това!

Да си редактор на наличие във Facebook, Туитър, Майкрософт и Google е като всяка друга сходна позиция в огромна компания, която поддържа онлайн наличие, което се основава от консуматори. Но както можете да си визиите, работата по оценяването на речта на ненавист, насилието, порнографията, насилието над деца, смъртни закани и други сходни материали е ужасна работа, няколко някогашни модератори на наличието споделят пред Wall Street Journal.

Изданието даже назова това „ най-лошата работа “ в областта на технологиите. Именно противозаконните и извратени видеа, фотоси и език на омразата се трансфораха в грозното лице на софтуерния взрив.

Oсвен това, позицията е и неприятно платена макар че колоси като Facebook, Google и Майкрософт са познати като едни от най-хубавите за работа, редакторите на наличие нормално не са чиновници на трудов контракт.

Заплащането е от 13 до 28 $ на час, съгласно Bay Area. Голяма част от наетите устоят едвам няколко месеца, а някои даже се отхвърлят още първия ден, сигнализира изданието. За останалите, които въпреки всичко устоят на напрежението, корпоративната сигурност е доста ниска – работят до момента в който завърши краткотрайния им контракт.

Все отново компании като Facebook и Майкрософт споделят, че взимат поради тези специфики и обезпечават психическа съвещания на чиновниците си. Но все пак двама редактори на наличие вземат решение да заведат дело против Майкрософт, поради здравословни последици от работата си и по-конкретно насърчаване на признаци на постртравматочно стресово разстройство.

Една от засегнатите даже имала проблеми да се намира към личния й наследник, тъй като той и възвръщал мемоари и асоциации на фотоси с детско принуждение.Всичко това, по подигравка на ориста, се случва на фона на развиването на технологиите и наклонността роботите да заменят доста специалности. Facebook към този момент развива изкуствен интелект точно за редакция на наличието.

Въпреки това, сходни принадлежности не са достигнали равнище, в което да работят без човешки контрол. Това стана явно след поредност от споделени видеа с принуждение във Facebook по-рано тази година, в това число и от убийството в Кливланд и на разнообразни самоубийци.

През март Марк Зукърбърг съобщи желанието си да наеме още 3 000 индивида към 4500-те към този момент наети, които да оказват помощ при редактиране на наличието по целия свят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР