Да си редактор на съдържание във Фейсбук, Туитър, Майкрософт и

...
Да си редактор на съдържание във Фейсбук, Туитър, Майкрософт и
Коментари Харесай

Определиха най-лошата професия в технологичния свят

Да си редактор на наличие във Facebook, Туитър, Майкрософт и Google е като всяка друга сходна позиция в огромна компания, която поддържа онлайн наличие, което се споделя от консуматори.Но както можете да си визиите, работата по оценяването на речта на ненавист, насилието, порнографията, насилието над деца, смъртни закани и други сходни материали е ужасна работа, няколко някогашни модератори на наличието споделят пред Wall Street Journal.

Кои са най-опасните специалности по света

Изданието даже назова това „ най-лошата работа “ в областта на технологиите. Именно противозаконните и извратени видеа, фотоси и език на омразата се трансфораха в грозното лице на софтуерния взрив.

Oсвен това, позицията е и неприятно платена макар че колоси като Facebook, Google и Майкрософт са познати като едни от най-хубавите за работа, редакторите на наличие нормално не са чиновници, а са подизпълнители.

Заплащането е от 13 до 28 $ на час, съгласно Bay Area. Голяма част от наетите устоят едвам няколко месеца, а някои даже се отхвърлят още първия ден, сигнализира изданието. За останалите, които въпреки всичко устоят на напрежението, корпоративната сигурност е доста ниска – работят до момента в който завърши краткотрайния им контракт.

In her first two days reviewing posts for Фейсбук, Sarah Katz saw anti-Semitism, bestiality and child pornography https://t.co/F0k8jRptT5
— The Wall Street Journal (@WSJ) December 29, 2017
Все отново компании като Facebook и Майкрософт споделят, че взимат поради тези специфики и обезпечават психическа съвещания на чиновниците си. Но все пак двама редактори на наличие вземат решение да заведат дело против Майкрософт, поради здравословни последици от работата си и по-конкретно насърчаване на признаци на постртравматочно стресово разстройство.

Една о засегнатите даже имала проблеми да се намира към личния си наследник, тъй като той и възвръщал мемоари и асоциации на фотоси с детско принуждение.Всичко това, по подигравка на ориста, се случва на фона на развиването на технологиите и наклонността роботите да заменят доста специалности. Facebook към този момент развива изкуствен интелект точно за редакция на наличието.

Въпреки това сходни принадлежности не са достигнали равнище, в което да работят без човешки контрол. Това стана явно след поредност от споделени видеа с принуждение във Facebook по-рано тази година, в това число и от убийството в Кливланд и на разнообразни самоубийци.

Tийнейджър самичък излъчи нелепата си гибел в Instagram

Новите специалности откакто роботите вземат сегашните

През март Марк Зукърбърг съобщи желанието си да наеме още 3 000 индивида към 4500-те към този момент наети, които да оказват помощ при редактиране на наличието по целия свят.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР