Да си различен в училище или като цяло сред деца

...
Да си различен в училище или като цяло сред деца
Коментари Харесай

Момиче за пример: На нея просто не ѝ пука! Пълничка инфлуенсърка ни учи на много

Да си друг в учебно заведение или като цяло измежду деца не е по никакъв начин елементарно. Различните са обиждани, унизени, а резултатите от това са в действителност тежки за детската душeвност. 

Това сигурно го знае и Мег Голдбергер, която постоянно криела едрото си тяло в торбести облекла. Но съучениците не спирали да я назовават Мис Пиги.

Само че през днешния ден 21-годишната британка не просто не се срами от килограмите си, дори се гордее.

Мег почнала да се включва и в състезания по хубост, като даже не се тормози от кръговете по бански костюм.

 

Инфлуенсърката споделя, че не ѝ е било по никакъв начин елементарно да заобича тялото си поради всички намеци в учебно заведение, само че през днешния ден е по-уверена отвсякога и обожава всяка своя извивка.

" Момче в учебно заведение ми сподели един път, че семейството ми трябвало да бъде не Голдбергер, а Голдбургер ", споделя тя пред DailyStar. 

" Това ме засегна и бях смутена в продължение на дни. Тогава бях на 13 години ", добавя още тя.

Такива мнения я карали да си седи у дома, а когато излиза, да е с необятни облекла, в които да не личат формите на тялото ѝ.

През 2015 година Мег се записала на 3-дневен курс по личностно рационализиране с фокус самочувствие за външния тип. На тези семинари тя се срещнала с две дами, които трансформирали метода, по който възприема и света, и себе си.

По-късно избрала и своите инструктори, с които да реализира фантазията си - да се яви на конкурс за хубост.

Явява се на не един конкурс, печели някои от тях, само че най-вече се гордее с лентата от Мис Извивки, където се срещнала с още самоуверени плюс сайз състезателки.

Към момента Мег е модел на плюс сайз линията на прочут уебсайт за облекла.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР