Да си признаем - в съвременния пазар на труда всеки

...
Да си признаем - в съвременния пазар на труда всеки
Коментари Харесай

Твоето кариерно бъдеще започва от днес

Да си признаем - в актуалния пазар на труда всеки си е задавал въпроса " Мога ли да изкарам повече пари? ". И това е напълно естествена реакция на стопанската обстановка у нас - стопанската система се намира в комплициран въртоп от напредък, инфлация, софтуерен напън и... липса на работна ръка.

Пазарът на труда в България от години е пазар на купувачите/служителите, а не на продавачите/работодателите, което слага първите в отлична стартова позиция. Преди време един управител с богат опит ми сподели: " За финансовите ползи на чиновниците ми се грижат моите съперници, които непрекъснато ги нападат с оферти ".

Но да си признаем - това се отнася до оня експерти, които са натрупали скъп опит и умения и които всеки желае. А с цел да станете толкоз скъп кадър, са нужни години положени старания в професионалното си развиване. И най-важното - те да са в вярната посока.

Ето за какво Money . bg и Webcafe . bg сътвориха плана " " - платформа за кариерни препоръки, която да служи за персонален съветник в региона на човешките запаси както за чиновници, по този начин и за работодатели.
 Снимка 612020
Източник:

На нея ще откривате премиум наличие, основано от българския пазар на труда за българския пазар на труда. Изградихме мрежа от одобрени специалисти, измежду които HR експерти, икономисти, бизнес консултанти, психолози, висши мениджъри и други, чиито познание и препоръки ще доближават до вас ежеседмично. Ето единствено дребна част от тематиките, които предстоят:
Курсовете, които могат да трансформират кариерата Работна мощ след 65 години - задача възможна Да се пенсионираш на 40 - да, допустимо е Най-търсените специалности през днешния ден и утре
... и още доста. В същото време от екипа на Webcafe.bg ще предложат доста скъпи препоръки за личностно развиване, ще опишат историите на хора, намерили своя път след дълго лутане; на сплотени екипи; на изискванията, с които едно работно място се трансформира в магнит за служители; на сполучливите практики във връзка с все по-важния за всички ни wellbeing. 
 Снимка 612063
Нека е ясно за всички - информацията е мощ, а една от концепциите на " Твоето БЪДЕЩЕ " е да създадат всеки четец по-силен на пазара на труда. Ето за какво в специфичния хъб -   - ще могат да бъдат открити препратки към всички материали в двата уеб страницата, бързо и елементарно.

В плана ще дадем образци и с положителните практики в българския бизнес. Ще ви срещнем с историите както на сполучливи чиновници, по този начин и на доста сполучливи работодатели. И не на последно място - ще ви пренесем в БЪДЕЩЕто с задоволително информация, която да ви помогне да се подготвите за него. Защото както предвижда Клаус Шваб, основател на Световния стопански конгрес, при Четвъртата индустриална гражданска война геният ще стане по-голям от капитала.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР