Да си признаем - домакинската работа не е приятна на

...
Да си признаем - домакинската работа не е приятна на
Коментари Харесай

Да завидиш на мъжа си, че има такава жена: Наталия Кобилкина и домашните задължения

Да си признаем - домакинската работа не е приятна на никого! Но е измежду тези действия, с които човек би трябвало да свикне, когато стане независим. 

Виж още: Има ли мъж до Анелия и до какви житейски прозрения е достигнала

Е, най-известната ни сексоложка, Наталия Кобилкина, има напълно друго, само че и много извънредно мнение към тези отговорности

" Аз израснах в дом, където готвенето беше част от нашите отговорности от ранна възраст. Помня мама постоянно ми споделяше: " Ще се ожениш и ще видиш какъв брой е тежко да се грижиш за битови проблеми ", споделя тя в Instagram. Само че Кобилкина се оженила и си наела помощница. Майка ѝ останала потресена и не разбирала това. 

Виж още: Семейният бизнес на " Мис България " 2020 потърпевш, оплака се и за друго

Щастието на сексоложката траело едвам две години - фамилията ѝ изгубило всички пари и се наложило още веднъж да се върне към семейството. Тогава се убедила - това не е за нея! " От спестени пари взех жена да оказва помощ за чистенето, хранехме се по заведения за хранене, взех решение да върша бизнес и време напълно не стигаше за дома. "

Виж още: Родени един за различен: Джена трогна със фотография и благо послание към любовта на живота си

Когато Кобилкина заживява в Гърция, тя и брачният партньор ѝ си взимат помощница, която идва всеки ден. В Лондон решили още веднъж да не се отхвърлят от този вид услуги, само че пък сексоложката разкрила, че обожава да готви. 

" Готвя в действителност доста вкусно! Моя мъж обожава храната ми.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР