Да си припомним само Ана Болейн – втората съпруга на

...
Да си припомним само Ана Болейн – втората съпруга на
Коментари Харесай

Влияе ли името върху бъдещето на човека?

Да си напомним единствено Ана Болейн – втората брачна половинка на Хенри VIII, която губи главата си на гилотината поради недоказано изменничество


Тежка орис застига и Ана Австрийска, Ана Романова и други Съдбите на тези дами са по едно и също време славни и трагични…

ТАЙФУНИ С НЕЖНИ ИМЕНА

Влияе ли името върху бъдещето на индивида? Еднозначно – да! В това са уверени учените, изследващи ономастиката – науката за имената.

Самата идея, че името дефинира ориста, се появява в последната четвърт на предишния век. И историческите обстоятелства разрешават да се сравнят и съпоставят характерът и животът на хората и имената им.

Според доктора на психическите науки Борис Хигир по името може да се дефинира освен характерът, само че и предишното. И даже бъдещето! Хигир е създател на повече от 10 книги за смисъла на името и неговото въздействие върху ориста на индивида. Авторът и милионите му читатели са уверени, че знаейки тайната на името, можем да си осигурим нехаен живот.

Някои необикновени и красиви женски имена подаряват своите притежателки със мощен и корав темперамент, само че и предвещават сложна орис. Всеки самичък взема решение да има вяра, или да не има вяра. Но си коства да се замислим.

ВЯРА

Флегматична и затворена натура с доста комплициран темперамент. Не се мята в крайности, спокойна е. Но в случай че посегнете на нейното, може да се отбрани. Обикновено е индиферентна и спокойна, трезво гледа на живота. Винаги знае какво желае и в никакъв случай не пропуща да вземе своето.

Материалната сметка при Вяра е преди всичко. Смята, че в живота основното са добре платената работа и хубавото жилище. Охотно сменя обичания мъж за някого, който е по-успял, на който ще е вярна и предана. Може би по тази причина е обречена да тъгува по идеалния сътрудник. Животът на Вяра е изпълнен с тествания и компликации. С възрастта натрупва вътрешни несъгласия и страда, като изпада в меланхолия.

АНА

Ана е добра, скромна и женствена натура. Много доверчива, безкористна и постоянно подготвена за всеотдайност. На нея може да се разчита във всяка обстановка. В действителния живот, когато Ана срещне лице в лице компликации, не е способна да се отбрани. В резултат се затваря в себе си, бездейства и чака промени.

Бъдещия си сътрудник Ана избира сама. Но защото е неоправна, в фамилния живот не й върви. Никога няма да изостави мъжа си пияч, ще елементарни изневярата и ще носи кръста си цялостен живот. Но това не значи, че ще е вярна. По-скоро противоположното. Животът й е постоянно търсене и вървене по тъгите в гонене на идеала.

ТАТЯНА

Силна и властна, малко грубовата жена. Има мъжка конфигурация на мозъка, темперамент и привички. Татяна е праволинейна и напориста, практична и меркантилна.В бизнеса няма равна, в службата заема управителна служба. Във всяка активност доближава висоти. Всичко, което прави, го прави не за себе си, а за околните си. Твърдо уверена е, че високото състояние е основното предимство в живота.

Мързелът и слабохарактерността не са присъщи за Татяна. Много й е мъчно да откри мъж и още по-сложно – да сътвори семейство. Тя или остава сама, или е разведена с деца. При това основател на разрива на връзките постоянно е тя.

Много е строга и взискателна. Всички тези черти на характера са безусловно женски. Затова Татяна е доста нещастна в персоналния си живот. Очакват я драми и разногласия на фамилното занятие. Понякога даже децата отхвърлят да поддържат връзка с такава властна майка.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР