Да си президент на САЩ вероятно е една от най-напрегнатите

...
Да си президент на САЩ вероятно е една от най-напрегнатите
Коментари Харесай

Барак Обама ще публикува биографична книга за времето си като президент

Да си президент на Съединени американски щати евентуално е една от най-напрегнатите работи на света и няма метод напрежението да не се отрази на персоналния живот на индивида в Овалния кабинет. След няколко дни на британски език ще излезе автобиографичната книга на Барак Обама, озаглавена „ Обетована земя “, в която той споделя повече за времето си като президент на Щатите. И което е даже по-интересно – за връзките си с Първата дама Мишел Обама.

Едно от нещата, които Обама споделя е, че връзките им постоянно са били обтегнати и е било доста мъчно да ги възстановяват:

"Сякаш до момента в който бяхме затворени зад стените на Белия дом, всички предходни източници на неспокойствие се бяха концентрирали и бяха станали по-силни. Пречеше ни непрекъснатата претовареност, офанзивите на други политици против фамилията ни и склонността даже на другари и членове на фамилията да се отнасят към нейната роля като към втора по значимост. "

Барак Обама беше президент на Съединени американски щати сред 2009 година и 2017 година и ще остане в историята като първия афроамериканец отпред на международната суперсила. Барак и Мишел се женят през 1992 година и имат две деца. Именно брачната половинка му го подтиква да преследва политическа кариера, само че никой от тях не е очаквал, че тази кариера ще застане като стена посред им.

"Понякога лежах до Мишел в тъмното и си припомнях тези дни, когато всичко като че ли беше по-лесно. Когато връзката ни не беше по този начин обременена и когато усмивката ѝ беше непрекъснато на лицето ѝ. Сърцето ми се свиваше при мисълта, че тези дни може в никакъв случай да не се върнат. "

Книгата ще излезе на 17 ноември.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР