Да си позволим още един период с приемане на закони

...
Да си позволим още един период с приемане на закони
Коментари Харесай

ГЕРБ ще предложи експертен кабинет, анонсира Росен Желязков

Да си позволим още един интервал с приемане на закони на кг, без да има ясна визия, би било мъчно търпимо за хората, сподели Росен Желязков

" Ще предложим експертен кабинет, с търсенето на поддръжка за подобен тип кабинет, тъй като за България отиването на едни нови избори есента с локалните избори е страхотна комплицираност ", това съобщи в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия Росен Желязков от ГЕРБ.

Според него " Продължаваме Промяната " нямат структури по места и инертността на едни парламентарни избори оказва помощ и при локалните.

" Толкова се умориха хората от това да вършат избор, че нищо хубаво към този момент няма в другояче единствения либерален метод в една естествена правова страна. Да си позволим още един интервал с приемане на закони на кг, без да има ясна визия, би било мъчно търпимо за хората ", добави Желязков.

Росен Желязков разяснява възможна процедура по импийчмънт на президента по този начин: " За да се осъществя такава процедура, би трябвало да има едно от две учредения - нарушаване на Конституцията или държавна измяна ".

" В случая ние нямаме деяние или безучастие, което може да се квалифицира в една от тези две хипотези, би трябвало да има и настоящ парламент ", добави Росен Желязков.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР