Да си потребител в днешно време е приключение. Отвсякъде виждаме

...
Да си потребител в днешно време е приключение. Отвсякъде виждаме
Коментари Харесай

Пет вида клиенти, които пазаруват с Lidl Plus

Да си консуматор в днешно време е премеждие. Отвсякъде виждаме какви ли не артикули и услуги. Заливат ни с реклами и предложения, а и все ще се откри някой, който да ни каже, че сме прекомерни потребители и би трябвало да живеем по-просто. Да, само че действителността е друга и за да  можем да отговорим на личните си и на потребностите на цялото семейство, ни би трябвало нов метод и взор върху света на извършването на покупки.

 

В такива моменти на помощ идват умните решения. Защото технологиите не са плюс единствено и само, когато става дума за най-новия модел телефон и най-горещата нова обществена платформа, а и когато вършим всички тези дребни ежедневни неща – като да напазаруваме за седмицата да вземем за пример.

 

Какво значи да пазаруваш мъдро ли? Да можеш елементарно и комфортно да организираш пазара си. Да разчиташ на постоянно свежи промоции, които ти дават повече от понижение и да знаеш, че в края на месеца си съумял да спестиш за онази играчка, за която детето те моли от седмици. Ами да, в случай че за теб това е действителност, то е тъй като използваш смарт приложението Lidl Plus.

 

И с цел да не сме голословни, както и да ти покажем, че и за теб има комфортно местенце в групата на неговите консуматори, събрали сме пет вида хора, които употребяват Lidl Plus – просто тъй като знаят по какъв начин да пазарят с мисъл и да излязат на плюс.

 

Майсторът спестовник

Това е оня човек, който всяка заран в четвъртък пие кафето си с брошурата на Lidl за идната седмица. Знае наизуст кое къде стои в магазините и елементарно ще ви упъти, в случай че инцидентно не сте постоянен консуматор там. Този типаж знае и че, когато употребява Lidl Plus постоянно цялостен месец, сканира го постоянно на каса и се възползва от всички промоции, в края на месеца ще има над 100 спестени лв. – за нещо особено или просто ей по този начин, тъй като да пестим е мъдро.

 

Приключенецът

Най-лесно ще го разпознаете по време на тематични седмици в Lidl. Винаги в търсене на най-новия и забавен Lidl артикул, който да му стане обичан. Този вид консуматор е нащрек за по-любопитни промоции в приложението и следи по кое време ще се появи понижение за нещо по-така, нещо екзотично, с което след това да се похвали в офиса.

 

Lidl фенът

Това е не просто определение, това е купа и метод на живот. Той има най-малко 5 обичани продукта, без които не остава при никакви условия. С Lidl Plus може да се възползва от понижения за тях, постоянно когато в приложението има такива. А тъй като е толкоз предан на марката, в кухнята му ще намерите тиган, тостер и фритюрник от Lidl. А и постоянно си знае, че в случай че има потребност, цифровата му касова записка е гаранция за всичко, което си е купил. Не че в миналото ще желае да се раздели с обичаните си уреди на SilverCrest, несъмнено. Още един метод да го различите по време на месечните активации на Lidl Plus – взе участие във всички без изключение и си печели отстъпки за обичани или пък нови артикули. Винаги е пръв, просто не можете да го изпреварите.

 

Тех гуруто

Да, той схваща от технологии и по тази причина употребява Lidl Plus. Освен че приложението е извънредно интуитивно и елементарно за потребление, там тех гуруто намира потребна и забавна информация за обичаните си артикули, вижда по кое време ще бъде най-хубавото време за извършване на покупки в най-близкия му Lidl и му оказва помощ да възнамерява седмичния пазар с комфортния лист за артикули, който наложително включва и няколко от обичаните снаксове – за гейминг вечер с другари пред най-новия му преносим компютър.

 

Еко клиентът

Знае къде са всички магазини в града, в които ще открие автомати за събиране на пластмасови бутилки и железни кенове и ги е посещавал всичките. Във всички е сканирал своя Lidl Plus на каса, където си набира от продуктите с мисъл, в добавка на еко ваучера. Веган бургер или тофу и био киноа са измежду постоянните артикули в неговия цифров лист, а като се изключи че се възпозлва от промоциите, следи и за всички еко начинания на веригата, с цел да е постоянно в крайник и да бъде виновен и предан консуматор.

 

Виждате – един Lidl Plus, а толкоз доста разнообразни клиенти. Няма да е мъчно да намерите и вашето място в света на умното приложение, с което освен пазарът ви ще бъде смарт, само че и ще спестите за в действителност значимите за вас неща.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР