Да си под карантина не е лесно занимание. За това

...
Да си под карантина не е лесно занимание. За това
Коментари Харесай

Как живеят зодиите под карантина

 Как живеят зодиите под карантина

Да си под карантина не е елементарно занятие. За това по какъв начин се оправят другите зодии със самоизолирането четете в тази публикация:

Овен

За огнения Овен да не излиза от у дома е надалеч по-сложнов  съпоставяне с другите: неговата преносима природа има потребност от реализация. Овенът под карантина е като бик, затворен в стая. А през прозореца извън му размахват червен плащ.

Телец

Телците нямат чак подобен проблем с карантината. Важното е да имат повече вкусна храна, тъй като неналичието на хранителни запаси Телеца претърпява доста, доста тежко.

Близнаци

Близнаците са същински жертви на карантината. Леи и въздушни, привикнали да бъдат на хиляди места, не те могат да си седят вкъщи просто по този начин. Интернет е последната им и единствена вяра – непрекъснат приток на информация.

Рак

Раците понасят обикновено карантината, тъй като да си седят у дома е едно от обичаните им занимания. Имат даже чувството, да карантината е естественото положение на Раците.

Лъв

Лъвовете могат умерено да понесат карантината, единствено в случай че някой им се възхищава по интернет. Така че по време на карантина се умножават селфитата на Лъва, изпратени към техните почитатели.

Дева

„ Карантина като карантина “ – по този начин мислят практичните Деви. Щом се постанова, ще си седим вкъщи.

Везни

Везните и карантината са в любовен съюз. Защото могат да не вършат нищо и да си пишат с другари, като им оказват поддръжка (особено на Овните) в тези трудниза всички времена…

Скорпион

Е, в случай че карантината е нужна мярка, то Скорпионът е подготвен за нея. Защото Скорпионите по принцип са фенове на всичко рисково, тъй че не можете да ги уплашите. А щом е въпрос на живот и гибел, те ще понесат карантината философски и безмълвно.

Стрелец

На Стрелците не им е елементарно под карантина: желаят да се насочат на далечно странствуване на транспортен съд, с цел да изследват света, само че им се постановат да гледат „ Нешълнъл джиографик “. Пак добре, че има телевизия, че другояче Стрелците нямаше да оцелеят тази пролет.

Водолей

Водолеят под карантина е като заключен вихър. Вариантите са два: или да унищожи всичко, или да си откри куп забавни занимания вкъщи. Нека се молим да сработи втория вид, несъмнено.

Риби

Рибите не виждат, че са под карантина. Защото те постоянно са най-вече вътре в себе си и няма значение дали излизат от вкъщи си или не.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР