Да си онлайн модел, е работа без почивка - буквално

...
Да си онлайн модел, е работа без почивка - буквално
Коментари Харесай

Made in BG: Tattstoner покори Белгия с тяло, показа си всичко насред Брюксел!

Да си онлайн модел, е работа без отмора - безусловно 24/7, както се споделя. Такава е ориста и на най-вървежната ни сънародничка в OnlyFans - Стефани, по-позната като Tattstoner. 

Работата ѝ я ответе в сърцето на Европа, белгийската столица Брюксел, само че в профила ѝ не се появиха обичайните фотоси с доста шоколад и пържени картофки, а материали типично в неин жанр:

Виж още: Всички приказват лицето и тежестта на Джаферович: Инфлуенсърката разкри какво се е случило!

Tattstoner е театралничила за знаменит body art актьор, който стои зад планове, които сигурно сте виждали в обществените мрежи. Като този да вземем за пример:

Стефани обаче не е театралничила единствено за белгийския актьор, а и за почитателите си, снимайки се много провокативно в публичния превоз:

Само припомняме, че е краят на ноември, а облеклата на останалите пасажери в белгийския трамвай удостоверяват това. 

Виж още: Николета Лозанова сподели обилната си гръд в дискотека, мъже я налазиха

Tattstoner се впечатли и от декорацията на кафенето, намиращо се против жилището, който е наела в Брюксел. Именно там я е посрещнал... портрет на Тодор Живков! 

 https://www.instagram.com/tattstoner3.0/

Сезонът е изключително зает за Tattstoner. Наскоро тя се похвали с друга фотосесия, а малко преди този момент снима фотосесия и за роден бранд облекла. 

И в случай че работата ѝ в OnlyFans и тази по всякакви моделски планове не е задоволителна, Tattstoner припечелва и с NFT. Дигиталните изображения са виждали и по-добри дни, като сега се продават за малко под 40 $ - почти толкоз, колкото е и месечният OnlyFans абонамент за българката. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР