Да си най-добрата съпруга не е лесно. Всеки човек прави

...
Да си най-добрата съпруга не е лесно. Всеки човек прави
Коментари Харесай

Много жени ги допускат! 5-те грешки на съпругата

Да си най-хубавата брачна половинка не е елементарно. Всеки човек прави неточности, поради които връзките му с колегата страдат. Тези неточности постоянно са подбудени от положително предпочитание, само че резултатът не е подобен, какъвто сме желали. Много бракове се провалят поради натрупването на редица неточности, които единият от сътрудниците или и двамата вършат. Нека разгледаме най-често срещаните неточности, които съпругите позволяват със своите мъже.

1. Третират съпрузите си като дете.
Ако имате чеда, насочете майчинския си инстинкт към тях. Не се отнасяйте със брачна половинка си като с трето дете, в случай че към този момент имате две. Много дами от време на време не помнят, че мъжете им са техни сътрудници, тяхна поддръжка в фамилията и равноправни виновни същества, макар че постоянно показват таман противоположното. Ако методът ви по отношение на брачна половинка ви включва намеци, смешки и жлъч по отношение на неговото детинско държание би трябвало да знаете, че това е удар под кръста за мъжете, удар по егото им. Ефектът ще е таман противоположният на този, който задачите с тези превъзпитателни способи.

2. Забравят, че брачният партньор има потребност от секс по-често от жена си.
Мъжете и дамите имат разнообразни потребности в полов аспект. Това се дължи чисто и просто на природата. Вечер сте изтощени. Цял ден сте работили. Имате да приготвяте вечеря и да слагате децата да спят, а мъжът ви желае секс. Много двойки са изправени пред този проблем, който с времето ескалира. Натрупва се напрежение, което утежнява връзките и отдалечава още повече сътрудниците. Вместо да отказвате всякога с аргумента, че сте безпределно заета и изтощена, поговорете със брачна половинка си. Вземете решение за преразпределение на фамилните задължения. Разчупете половия модел. Не е нужно да вършиме секс вечер или през нощта. Сутрин мъжете са по-сексуално дейни.

3. Поставят потребностите на децата си пред тези на брачна половинка си.
Трудно е на дамите да бъдат упрекнати в занемаряване по отношение на мъжете си, защото в женската природа е надълбоко кодирано да се отдават на децата си, един път появили се на този свят. При мъжете е по-различно. Знаейки този факт, съпругите би трябвало да си наложат да разпределят вниманието си поравно, в случай че желаят да запазят брака си за по-дълго.

4. Не се отхвърлят от желанието за надзор.
В доста връзки светът се ръководи от дами. Лошото е, когато дамите не дават най-малко малко поле за изява на мъжете и упорстват всичко да се случва по техния метод. Желанието за надзор в фамилията от женска страна потиска мъжкото самочувствие и провокира струпване на яд у брачна половинка. Полезно е понякога да оставяте мъжа си да взима решения, да работи по негов метод, а не постоянно както съгласно вас е вярно.

5. Не се стараете да изглеждате добре.
Още една необятно публикувана женска неточност – занемаряването на външния тип. Помнете, че мъжът ви се е влюбил точно във външността ви преди прелестната ви персона да го завладее изцяло. Всеки мъж се гордее с хубостта на дамата, която е избрал. Не го забравяйте, без значение от какъв брой години сте женени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР