Да си на 75 плюс може да бъде забавно. Това

...
Да си на 75 плюс може да бъде забавно. Това
Коментари Харесай

Баби започват да тренират бокс на 75!

Да си на 75 плюс може да бъде занимателно. Това потвърждават няколко дами над 75-годишна възраст, които стартират да посещават фитнес салон в Йоханесбург по специфична стратегия за възрастни.

Всичко стартира с аеробика, само че щом се допират до бокса, дамите, се възпламеняват мигновенно по спорта. Сега те упражняват по два пъти седмично в залата, като имат избор сред кардио и боксови извършения като спаринг или удряне на круша. Накрая възрастните дами се изправят и на кръга една против друга.

Те следват максимата, че в никакъв случай не е късно да започнеш да спортуваш. Сред главните аргументи е битката с болките, които естествено идват с годините. Разбира се, и с цел да поддържат добра форма, която им носи ново самочувствие, устойчивост и нови сили... на 75.

Освен че им оказва помощ да поддържат форма, боксът им дава опция за нови другарства. Боксът ги събира, а това им оказва помощ да се оправят със самотата и изолацията. А по този начин въодушевяват и младите, които занапред се сблъскват с страстите, които носи спортът.

Човек мечтае, когато остарее, да резервира здравия дух на тези възрастни дами. Тъй като те не крият, че упражненията от време на време са сложни, само че това не ги стопира. Напратив. Мотивира ги да се изправят пред непознатите провокации, като потвърждават, че младостта е положение на духа - даже и на 75.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР