Да си легне навреме и да се наспи добре зодия

...
Да си легне навреме и да се наспи добре зодия
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 април вторник: Преди 22 часа да си легне да спи зодия

Да си легне в точния момент и да се наспи добре зодия Лъв.

Ето и хороскопа от.

Овен

Семейният и персоналния живот на Овните в този момент може до някъде да се провали. Вероятно през първата половина на деня може да се случи непопрявимото – от благонадежден източник да научите, че Вашия брачен партньор взима доста повече от това, което носи вкъщи. Може би останалите пари внася в банката за лихви? Заслужава си да му поискате сметка!

Телец

Откажете се от дейна активност и се концентрирайте към разбор на събитията, които стават в живота Ви. Оценете личните си триумфи и неуспехи напоследък. Не е изключено да измените своето отношение към тях и да разберете кой в тази ситуация се е заблудил, и кой е бил прав. Общуването, изключително с малко познати хора, е по-добре да пграничите. Вашата нараствща сензитивност и интерес към всичко ново и незнайно, може да станат причина за рискови обстановки. Запазете успокоение, и компликациите и трудностите по Вашия път ще бъдат отстранени.
 

Близнаци

Вашият обострен нюх ще Ви покаже, какво тъкмо би трябвало да измененията през днешния ден. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне силата, с цел да доведете всичко до край – в този момент сте преизпъление с такова количество сила, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече обстановката няма да одобри такива трагични и яростни обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, само че единствено при изискване, че сте уверени в правилността на това, което вършиме. Перченето също прави работа, по тази причина пламенно демонстрирайте своята самонадеяност.
 

Рак

Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие.
 

Лъв

Каквото и да става, запазете успокоение.

То ще Ви бъде извънредно належащо.

Далеч не всичко през днешния ден ще върви по направеният от Вас прелиминарен проект, само че в случай че започнете да се дразните по този мотив, от това няма да се получи нищо положително.

Но както е казвал Карлсон: „ Спокойствие, единствено успокоение... ”

Добре е да пестите силата си и да си легнете преди 22 часа.

Дева

Нищо не може да се направи! В живота съществуват интервали, когато самите условия Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развиване в мечтаната посока.

Не се огорчавайте: тази пауза вероятно ще се окаже много потребна за Вас: може да Ви принуди да преразгледате личните си възгледи и навици, да зачеркнете от листата с познатите очевидно инцидентните хора, да извършите забравенте обещания, или да се запознаете с формалните документи, свързани с Вашата активност.

В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити дребни пропуски и да се натъкнете на недовиждане.
 

Везни

Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек.

Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати.

Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.
 

Скорпион

Днес Ви чакат съдбоносни срещи, които могат съществено да трансформират Вашия персонален живот, а може и да не го обиден по никакъв метод.

Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате съответно, а останалото ориста – фантазьорка сама ще реши.

 

Стрелец

Днес на Вашия обичан човек ще бъде много комплицирано да се оправи с тези задания, които сте му сложили и за задачата ще си потърси подпомагане извън.

Ако по принцип не желаете непознатите хора да са отдадени във Вашите проблеми, би трябвало да се уговорите още в този момент.
 

Козирог

Този ден може да бъде изпълнен със знаци и по тази причина се постарайте да бъдете оптимално деликатни и наблюдавайте света към себе си. Обръщайте изключително внимание на необикновените съвпадения и не се учудвайте, в случай че някой различен стартира да се държи по напълно нетипичен за него метод.

Продължавайте да вървите по пътя, по който се движите в този момент. Ако усетите някакво безпокойствие за неща, които се отнасят за живота Ви, точно през днешния ден може да намерите толкоз нужното Ви утешение.
 

Водолей

Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, изключително в случай че става дума за вихъра на любовта! Но в случай че стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в връзки, които едвам набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте идващите няколко дни уединено със себе си и решете, в действителност ли този човек си заслужава напъните, с цел да можете да изведете връзките с него на идващото равнище. Ако това е нормално развлечение, опитите да го превърнете в нещо по-голямо, единствено ще оставят противен привкус в устата Ви.

Но в случай че откакто изминат 72 часа, към момента усещате възторг за продължение напред, тогава не се бавете.

Риби

Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време.

Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени.

Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет.

Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено.

Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР