Да си купиш кола от първата и последната година на

...
Да си купиш кола от първата и последната година на
Коментари Харесай

Една кола на старо, само за ценители

Да си купиш кола от първата и последната година на произвеждане на модела има повече минуси, в сравнение с плюсове. Но да си купиш кола, създавана единствено година и половина е напълно друго нещо. Това могат да го създадат хора, които в действителност схващат от коли и спадат към определението "ценители ". Точно такава е марката Saab, а в този момент ще ви обърнем внимание на последния Saab 9-5.



Истината е, че последното, второ потомство на Saab 9-5 е необичаен, скъп и сигурен автомобил. Произвежда се от 2010 до 2012 година на платформата на GM, носеща названието Epsilon II. На тази база се прави и първата Insignia, само че сходствата с Opel са малко. Saab 9-5 е по-класен, по-стилен и несъмнено по-премиум автомобил.



Пластмасата в интериора е малко допълнително за кола от този клас, само че това е един от дребното дефекти на Saab 9-5. За сметка на това 9-5 е постоянен на пътя като курса на шведската крона. За сигурността на тези коли, пък се носят митове. В момента на вторичния пазар у нас могат да бъдат открити няколко такива машини, като цената им варира от 18 000 до 36 000 лева



Те съставляват удобни и сигурни седани, само че казусът с поддръжката несъмнено е на разположение. От друга страна с тази кола ще сте неповторим, а в случай че е в положително положение след това тя ще стане още по-ценна. У нас екземплярите от втората генерация на Saab 9-5 не са доста, само че несъмнено има положителни оферти. Можете обширно да ги разгледате ТУК .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР