Да си купиш кола от първата и последната година на

...
Да си купиш кола от първата и последната година на
Коментари Харесай

Неразумната кола на старо

Да си купиш кола от първата и последната година на произвеждане на модела има повече минуси, в сравнение с плюсове. Но да си купиш кола, създавана единствено година и половина и трансформирала се в последния модел преди марката да банкрутира - ето това към този момент е извънредно безразсъдно.

Но истината е, че последното, второ потомство на Saab 9-5 е необичаен, скъп и сигурен автомобил. Произвежда се от 2010 до 2012 година на платформата на GM, носеща названието Epsilon II. На тази база се прави и първата Insignia, заради което хардкор почитателите на марката не одобряват втория 9-5 като същински Saab.



Пластмасата в интериора е малко допълнително за кола от този клас, само че за сметка на това 9-5 е постоянен на пътя като курса на шведската крона. Въпреки това този автомобил си остава неразумна покупка, само че както е споделил народът: "За всеки трен си има пасажери ".

В момента на вторичния пазар у нас могат да бъдат открити няколко такива машини, като цената им варира от 18 000 до 36 000 лева Те съставляват удобни и сигурни седани, само че казусът с поддръжката и аварийните елементи, несъмнено е на разположение. От друга страна с тази кола сте неповторим, а в случай че е в положително положение може и след това да стане още по-ценна. Можете обширно да ги разгледате ТУК .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР