Да си известен с това, че си известен“ си е

...
Да си известен с това, че си известен“ си е
Коментари Харесай

Риалити елит: БГ звездите, направили кариера от ТВ участия!

Да си „ прочут с това, че си прочут “ си е цяло изкуство – единствено питайте тези пет БГ риалити звезди. Ето кои наши звезди съумяха освен да си основат име (пък било то не всеки път добро) с ТВ участия, само че и да трансфорат петте си минути популярност в лукративни кариери:

Златка Райкова

Пионер в школата за златотърс… пардон, риалити звезди, е Златка Райкова. Кариерата си от състезанието „ Мис Плеймейт “ (който завоюва през 2007 г.) насам тя разказва с паметното изявление „ аз работя Златка “ – а това, би трябвало да признаем, звучи като ангажимент на цялостен работен ден. Всъщност, професионалното си предопределение тя дели с адашката си Златка Димитрова, която също взе купата на Playboy през 2009. 

Евгени Минчев

 

За да бъдем почтени по отношение на Евгени Минчев, би трябвало да признаем, че той е същинска ренесансова персона: работил е като бизнесмен, публицист, PR специалист, че дори и машинист (!) в софийския градски превоз. На необятната аудитория е прочут обаче главно с ексцентричното си държание и многочислени риалити участия, вариращи от „ Къртицата “ до „ Маскираният артист “ (и двете продуцирани от NOVA). А поради, че се издига от оскъдно сираче в село Златица до британски лорд, почитаме правото му да се смята за сполучлива персона!

Виж още: Пътищата на Тита и Криско се разделиха: Певицата към този момент напълно мина в поп-фолк жанра 

Виктория Капитонова

Виктория Капитонова бързо се отличи като една от най-… хм, пробивните участнички в риалити формата „ Ергенът “. Тя не губи медийното внимание, което шоуто ѝ обезпечава, а незабавно стартира да развива кариера като „ потребен блогър “ (както гласи Instagram био-то ѝ). Какво значи това? И ние не знаем, само че в профила си риалити звездата изяснява, че предлага „ ритуали “ подобряващи „ паричната сила “. Като имаме поради държанието ѝ в „ Ергенът “, се надяваме, че финансите ѝ се отдават повече от междуличностната връзка!

Дениз Хайрула

Друга участничка, за която „ Ергенът “ се оказа път не към любовта, а към таблоидите, е Дениз Хайрула. В нейния случай шоуто наподобява бе метод да възкреси поувяхналата си популярност на подгласничка в състезанието „ Мис Плеймейт “ 2018. Подобно на Виктория представянето на Дениз във формата демонстрира, че (за съжаление) положителната осанка не е гаранция за отстъпчив темперамент. 

Виж още: Ще се върне ли Капитонова при някогашния? Влогърката с любопитен коментар по тематиката

Николета Лозанова

Мастърклас на тематика „ от плеймейтка до риалити звезда “ може да даде и Николета Лозанова. Ако през 2006 година (когато завоюва конкурса) НиЛо бе просто красиво лице, то през днешния ден тя е нещо като българската Ким Кардашиян. Резюмето на моделката включва редица ТВ участия (сред които тези във VIP Dance и „ Къртицата “ по NOVA), както и ръководството на нейна лична козметична марка, NL Beauty. Говорете за цялостна смяна!

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/
https://www.instagram.com/zlatka_raykova/
https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР