Да си хванеш гадже е нещо най-нормално за повечето хора,

...
Да си хванеш гадже е нещо най-нормално за повечето хора,
Коментари Харесай

Вижте как се натискам с гаджето: Елена от "Ергенът" си хвана чичка и го награби публично!

Да си хванеш гадже е нещо най-нормално за множеството хора, които не бързат мигновено да го изпляскат в мрежата, та целия свят да разбере какво знамение нечувано им се е случило... Е, Елена от " Ергенът " обаче очевидно е на друго мнение като побърза да се похвали на мало и огромно.

Да, оказа се, че Елена Сергова, която " препикаваше " три месеца към Евгени Генчев, се е пробвала да го не помни в обятията на различен. Тя сподели, даже натърти, че към този момент е обвързана, навирайки прекомерно персонални и интимни фрагменти с новия си в нета.

На фотосите се вижда по какъв начин Елена и въпросният се натискат и целуват като пубертети - нещо, което е много персонално, с цел да бъде афиширано по този начин обилно. Особено в случай че връзката ви е още първоначално, както е при тях.

Очевидно обаче Елена-Антоанета желае да покаже и потвърди нещо, а точно, че не е такава загубенячка, за каквато я смятаха и че Евгени може да я изрита от бъдещето си, само че различен я пожела. Все едно някой се е съмнявал, че и за нея има " трен "...

" Добре бе, хванала си си гадже, но какво ни го навираш в очите това, все едно Нобел си получила?! Голям праз! Някои по пет гаджета имат и не го тръбят. А и този чичка не може въобще да се мери с Генчо. Той правилно е миличък и къдрав, само че най-малко е хубавец, а този малко простее пред него ", разясняват в нета.

Тагове: Елена от Ергенът Ергенът Евгени Генчев гадже Елена Сергова Елена-Антоанета Генчо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР