Да си го знаете от първия таксиджия на държавата! Гостува

...
Да си го знаете от първия таксиджия на държавата! Гостува
Коментари Харесай

„Стършел“ гостува на ДЕБАТИ: Нов български сериал – „Пак оцапахме бохчата“

Да си го знаете от първия таксиджия на страната! Гостува неделно на ДЕБАТИ.БГ
От началото на 2023-а година по всички централни малките екрани и кабеларки потегля новият сезон на остарелия български сериал „ Пак оцапахме бохчата “ – трогателен, завладяващ и трогателен роман за българската актуалност, с присъединяване на всички звезди от парламентарния екран.

За всички, които нямат самообладание да проследят напрегнатия и динамичен сюжет, сме подготвили къси представяния на обособените епизоди по месеци.
ЯНУАРИ
Президент се сдушва с Бойко, който е водач на партия, с цел да прецака погрешната Корнелия, която също се изживява като водач на партия. Корнелия от своя страна също се сдушва с Бойко, който, притиснат сред двамата, си пуска брада на катинарче, с цел да избегне проклятието на ретроградния Меркурий.
ФЕВРУАРИ
Подучен от подлите си съветници, президентът се скарва с Бойко и си търси нов другар. Бойко, афектиран, се отдръпва в фамилното имение. Зрителят с изненада ще научи, че отново са планувани избори. Защото в предходните сезони му беше станало байгън от тях. Но този път щяло да е друго поради хартиената бюлетина – дават обещание сценаристите.
МАРТ
По улиците плъпват социолози, които вършат изследване измежду електоралната маса. На масата не ѝ пука изключително, по тази причина се затруднява в отговорите. Социолозите оферират, с цел да я улеснят, да попълнят квадратчетата вместо нея. Това го вършат и изборните комисии, само че заради неприятно осветяване тези епизоди няма да влязат в сериала.
АПРИЛ
Мая Манолова си сменя прическата, което е знак, че чака нови избори. Президентът се сдобрява с Бойко, който, съпроводен от правилните си Тома и Десислава (не онази, от Боянската черква, а другата) му носи писано алено яйце за Великден. Президентът изхвърля яйцето през прозореца, тъй като не се е сдобрил с Корнелия и цветът му припомня за нея.
МАЙ
Яйцето попада в ръцете на генерала Атанасов, който разчита писмената по писаното яйце и разобличава подлите проекти за президентско ръководство. Бойко и президентът още веднъж се скарват, с цел да се поддържа напрежението измежду феновете.
ЮНИ
Поради стоплянето Кирчо отива на морето да кара сърф и зарязва продължението на сериала. То остава в ръцете на Асен, който упорства за продължаващи промени в сюжета. Обясняват му, че е дилетант и не ги схваща тия работи, той се разплаква, с цел да провокира състрадание измежду феновете.
ЮЛИ
В най-неподходящия месец се постанова да се вършат нови избори, тъй като предходните не са провокирали задоволително зрителски интерес. Мая Манолова още веднъж си пуска коса, с цел да е различим политически водач. Дали това ще є помогне, ще забележим в идната серия.
АВГУСТ
Не оказва помощ – по тази причина още веднъж се подстригва. Христо Иванов пък си обръсва брадата като знак за смирение след изборните резултати. Бойко и президентът още веднъж се сдобряват. Глас зад кадър изяснява, че това е поради страната, само че ние си знаем, че възприятията им са по-дълбоки.
СЕПТЕМВРИ
Папараци снимат клипче, в което Костадин Костадинов обменя рубли в обмен бюро. С остатъка от сумата в партийната каса партията му провежда автобусна екскурзия на няколко хиляди въодушевени негови последователи, с цел да стачкуват непринудено против провокацията.
ОКТОМВРИ
Президентът и Бойко още веднъж се скарват, този път поради страната. Карадайъ също провежда автобусна екскурзия до София, с цел да поддържа държавността и етническия мир. Протестът прераства в спонтанен шопинг из близките магазини. В епизода се вижда продуктово позициониране, само че това е, тъй като бюджетът на сериала закъсва.
НОЕМВРИ
Президентът се сеща за отдавнашния си другар, генерала Стефан, и му звънва да го пита желае ли отново да стане министър председател. Генералът отвръща, че му е писнало на фуражката, той да не е военачалник на повикване. Налага се президентът и Бойко още веднъж да се сдобрят.
ДЕКЕМВРИ
Към края на месеца сериалът по този начин е омръзнал на всички участници, че те се събират на пленарно съвещание, с цел да решат да излязат в отпуск. По-наблюдателните ще виждат, че Мая Манолова още веднъж си пуска косата да пораства, което е знак, че за жалост ще има и нов сезон.

Бойко и президентът отиват дружно на концерта на Виенската филхармония, която свири в тяхна чест „ Радецки марш “.

На въпроса като по какъв начин я мислят да продължи тая работа сценаристите дават отговор, че задачата им е „ Пак оцапахме бохчата “ да надмине по брой епизоди ненадминатия до момента „ Дързост и хубост “.

Румен БЕЛЧЕВ
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР