Да си фермер е едно от онези занимания, които са

...
Да си фермер е едно от онези занимания, които са
Коментари Харесай

Фермер показва какво значи да си обичаш работата! Вижте страхотното ВИДЕО

Да си фермер е едно от тези занимания, които са призвания. Така е, тъй като се изисква доста време и отдаденост, с цел да постигнеш резултати. Понякога работата е доста тежка и на човек му се желае да откри метод да се разнообрази и да понесе сложните моменти по-лесно. Фермерът Джей Лейвъри е разкрил верния метод.

Той споделя видео в обществената мрежа Facebook, на което демонстрира по какъв начин чистенето на обора може да бъде занимателно занятие. Описанието над видеото, което Джей написа, демонстрира, че зад страхотния му танц се крие и една по-селиозна причина от заниманието и разнообразието. Той споделя, че преди петнадесет години е имал гръбначна контузия, която е била толкоз сериозна, че са се наложили няколко интервенции, с цел да бъде отстранена.

Наред с това болката била непрекъсната. Единственото, което можело да я успокои с изключение на медикаментите, се оказали танците, както и йогата и медитацията. И по този метод Джей съумява да съчетае потребното с приятното. Както самичък споделя, като се изключи че му оказва помощ с болката в гърба, танцът в обора го пази от студеното време.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР