Да си еко означава да имаш отношение към заобикалящата ни

...
Да си еко означава да имаш отношение към заобикалящата ни
Коментари Харесай

Как да бъдеш еко, докато управляваш парите си

Да си еко значи да имаш отношение към заобикалящата ни среда, само че и подготвеност да инвестираш несъмнено време и старания, а постоянно и спомагателни средства. Вече можем да се включим в огромна зелена самодейност отдалечено, без старания и обмисляне на време, даже до момента в който банкираме. Нужно е просто да се открие онлайн нова сметка в Райфайзенбанк, а от банката обезпечават засаждането на ново дръвче дружно с една от най-популярните организации в сферата -.

Инициативата на банката е в унисон с правилата за стабилно екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), които следва. Ангажиментът на групата Райфайзен Банк Интернешънъл е до 2025 година към 35% от кредитния ѝ портфейл да бъде " зелен " и " обществен ", както и поетапно да излезе от бизнеса с въглищата, тъй че мини, енергийни централи, които работят с въглища, или търговци в този бранш няма да получават финансиране от банките от групата РБИ. Райфайзенбанк (България) към този момент поддържа с преимущество устойчиви компании, екологични и обществени планове.

В унисон с тази политика е и акцията " Твоят зелен отпечатък ", която дава опция на клиентите на банката персонално да вземат участие в смяната на средата. За всяка открита по цифров път нова сметка Райфайзенбанк обезпечава засаждането на едно ново дръвче. Само за първите дни от самодейността приносът е с над 200 нови фиданки, като се чака да бъдат засадени още хиляди широколистни и плодни дървета. Клиентите получават документ от банката и Гората.бг.

Как може да се взе участие в самодейността?

Достатъчно е да се открие сметка в Райфайзенбанк напълно по цифров път, като по този начин с изключение на засаждането на едно ново дърво се пести от хартия, превоз и консумативи за обслужване. Онлайн могат да бъдат открити разплащателни сметки с дебитни карти Mastercard или VISA, както и четири разнообразни пакетни продукта съгласно потребностите на клиента - " Сметка ОНЛАЙН ", " Сметка За заплата ", " Сметка За всеки ден ", " Сметка За студенти и младежи ". Те са желани, защото са с по-изгодни условия и имат по-ниски разноски за изтегляне от банкомат, преводи и други ежедневни банкови интервенции.

Виж детайлности и избери най-подходящата за теб сметка

Най-лесно е през мобилния телефон

Нова сметка може да се съобщи от уеб страницата на банката и от мобилното приложение . Заради лесния развой и опцията да се открие сметка, без да си доскорошен клиент на банката, от ден на ден клиенти избират мобилното банкиране. Почти всички електронно открити сметки през последните две години са декларирани през мобилно устройство.

Да бъдеш част от смяната

Вече изградихме привички да събираме разделно боклуци, да използваме по-малко пластмаса и повече разградими материали, от ден на ден избираме да купуваме артикули и да използваме услуги от компании, които показват грижа към природата, животните и хората. Добрата вест е, че в напъните интензивно се включва и финансовият бранш с задължения и начинания като тези на Райфайзенбанк. В банката имат вяра, че дребните промени в живота и навиците могат да доведат до огромната смяна за цялата планета.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР