Да си дъщеря на Кайли Дженър определено има своите плюсове.

...
Да си дъщеря на Кайли Дженър определено има своите плюсове.
Коментари Харесай

В гардероба на дъщерята на Кайли Дженър

Да си щерка на Кайли Дженър несъмнено има своите плюсове. Фактът, че дребната Сторми е медийна звезда още от първите си часове на бял свят, е мъчно да го включим към тях. Но дрешникът й... Е, той си е за завиждане.

Точно преди пет месеца, на пети февруари, Кайли Дженър стана майка на момиченце. И в тази си роля се е подготвила грижливо дребната да я конкурира по брой облекла и обувки. Преди дни риалити звездата и притежател на козметичен бранд показа кадър на рокля, която самата тя е носила като бебе.

Публикация, споделена от Love.Kylie(@love.kylie.stormi) на Юли 4, 2018 в 9:02 PDT

Но, оттатък сантименталното, в дрешника на Сторми са се наместили десетки бебешки облекла на всевъзможни фешън марки , които костват цяло положение. А Кайли е на върха на щастието, когато двете с щерка й носят идентични тоалети за безгрижна разходка.

 Защо Кайли Дженър изтри всички фотоси на щерка си
Защо Кайли Дженър изтри всички фотоси на щерка си

Причината е притеснителна

Сторми има и сбирка от десетки чифтове обувки. Каквото не й е харесала Кайли, това не й е купила. Разбира се, в това няма нищо неприятно, щом финансовата опция е на разположение. Но не липсват и критици, които упрекват Дженър, че ще отгледа едно прекомерно капризно дете.

Публикация, споделена от
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР