Да си част от Алумни клуб е усещане за принадлежност.

...
Да си част от Алумни клуб е усещане за принадлежност.
Коментари Харесай

Послание на проф. Александра Уайт на срещата на Сдружението на завършилите Стопанския факултет

Да си част от Алумни клуб е чувство за принадлежност.

Завършването и приемането на дипломата не значи, че времето в университета е завършило. Участието в живота на факултета на към този момент приключилите ученици е от решаващо значение за построяването и поддържането на мощна общественост в университета. „ Да бъдеш добър ментор на другите стартира с това да си сигурен, че си фокусиран върху потребностите на другите, да си подготвен да споделиш уроците, научени от пътуването си, тактиките за справяне с провокациите и намирането на благоприятни условия за напредък. Това обръщение бе отправено от проф. Александра Уайт (Luther University, USA) на 7 юни в зала 401 на Стопанския факултет, в която се организира среща на Сдружение на приключилите Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “.

В деня, в който получите дипломата си от университета и отбележите кулминационната точка на вашето образование, ставате неразделна част от университетската общественост. Хората, които срещате, взаимоотношенията, които изграждате, и знанията, които научавате от мрежата на приключилите, са необикновено потребен инструмент за разширение на персоналните и професионални хоризонти. Като човек, който е извървял пътя на висшето обучение, алумни членовете знаят от първа ръка цената на образованието, в това време имат наптрупан скъп житейски и професионален опит. Съществена част от това да бъдеш част алумни общността е намирането на способи да инвестираш назад в университета. Тази активност не се свежда единствено до в присъединяване в дарения. Малките стъпки и жестове на поддръжка, могат да бъдат началото на сполучлива история за новите студенти.
 IMG-fa290de6fd0470d245ce849d8ff8b9fd-V
Алумни клуб дава опция да останете свързани с дейностите на факултета, само че също по този начин разрешава да помагате на нови и евентуални студенти. Алумни членовете могат да са потребни с попечителство и менторство, да бъдат гост-лектори, да подкрепят построяването на планове и услуги. Независимо дали става дума за създаване на нов бранд или започване на старт-ъп, основаване на бизнес връзки или присъединяване в други организации, мрежата от ученици е отличен източник за създаване на тези дълготрайни взаимоотношения и контакти с единомишленици дълго откакто приключите образованието си.
 IMG-ea283af8bdbb540ec1526d52dce12fb5-V
Сдружение на приключилите Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “ показва откровената си признателност към проф. Александра Уайт за високия професионализъм и изключителните университетски знания, с които способства за повишение на качеството на просветителния развой в Стопанки факултет през летния учебен срок на академичната 2021/2022 година.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР