Да си беден не е порок. Да бъдеш клошар не

...
Да си беден не е порок. Да бъдеш клошар не
Коментари Харесай

Пловдивчанин загуби половинката и дома си. Няма къде да живее!

Да си безпаричен не е недостатък. Да бъдеш клошар не е специалност, а разследване. Много българи са точно в това състояние. Хора, които в миналото са имали семейство, били са нечии деца, учили са в учебно заведение, имали са работа, само че някъде нещо по веригата се къса.

До сходно състояние се стига по доста аргументи. За някои споделяме, че това е избор, за други – той е неминуем. Подобна е историята на пловдивчанин, за който споделят, че ровел по кофите дружно с половинката си. Тя за жалост издъхва преди дни, а индивидът в този момент с изключение на безпаричен, остава и самичък!

Вижте разказът на загрижена жена, която пособия на хората. Сега мъжът е изпъден от хазяина си и няма къде да живее. Тя откровено моли за подпомагане от положителните хора на Пловдив.

„ Пиша тук с вяра!

Може би сте виждали този човек в градската градина в Пловдив. Винаги с неговата половинка. Той към този момент е самичък. Тя е умряла преди няколко дни. Те нямаха доста. Бъркаха по кофите. Ние им давахме храна, купивахме им кафенце. Този човек, към този момент няма къде да живее. Хазяйнът го е изгонил. Не знам персонално аз по какъв начин бих могла да му оказа помощ с намиране на жилище и финансиране. Но дружно можем да успеем. Имаше група някъде из фейсбук, която набираше средства за такива хора в потребност, само че не мога да я открия в целия този безпорядък от информация.

Нека измислим нещо! Моля! “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР