Да си абсолютно отворен и откровен във връзката си, може

...
Да си абсолютно отворен и откровен във връзката си, може
Коментари Харесай

Ето 4 неща, които ни правят по-щастливи в секса

Да си безусловно отворен и прям във връзката си, може да не е най-лесното нещо на света. Може да сме наясно коя е обичаната храна на другия, да споделяме една и съща банкова сметка, само че ще се изненадате какъв брой малко двойки знаят половите мечти на половинките си. Дори в най-дълготрайните моногамни връзки има куфарче с катанец, в което се пазят най-съкровените креватни мечти. Пускайки във въображаемия си скотски свят, индивидът, който обичате, сигурно ще ви се отплати многократно. Ето четири неща, които трансформират хармоничните, само че леко елементарни двойки в още по-щастливи, крепко свързани и малко по-разюздани.

Не си трайте
Все отнякъде би трябвало да се почне. Това не значи обаче, че може да стоварите най-палавите си мечти на колегата, до момента в който преглъща кюфте и шопска салата. Най-добрият метод да споделите с обичания за вашите щения е да му отредите почетното място. Заявете, че той е значима част освен от действителния, само че и от фантазния ви свят. Ако желаете, обвинете някой сън за тая или оная сексфикция, само че споделете по какъв начин си представяте бъдещите си скотски прекарвания.

Изследвайте фентъзи опциите
Не е лесна работа освен да поканиш някого във фантазиите си, само че и да се окаже, че те му пасват. Предизвикайте диалог, в който намерено да споделите за всичките си терзания и упования от новостите в секса. Ако желаете, направете си ролеви карти и ги сложете в една кутия. После оставете на жребия да покаже кой ще е господарят, кой учителят, докторът, режисьорът и младата актриса. Поканете и другия да влезе в сюжета на бъдещата ви интимна пиеса. Оставете го да показа какво желае да промени.

Смейте се
Тази стъпка е доста значима. Да разкриеш половите си мечти, може да те накара да се чувстваш прекомерно разкрит и срамежлив. Дори някоя детайлност от плътската ви фантазия да ви се коства прекомерно срамна, не я пропускайте. Споделете я, в случай че би трябвало и през смях. Ако сътрудникът ви е съответен към вас и вашите стремежи, то няма да чуете в отговор лукав хилеж.

Научете се да се адаптирате
Когато изследвате половите си мечти, е добре да решите до каква степен да сложите границата. Ако половата фикция включва душ, а вие не сте особени последователи да се къпете с различен човек, сменете мястото или позицията, в която се развива действието. Това не значи, че секснамеренията ще се прецакат. Гледайте на това като част от процеса на израстването ви като двойка. Някоя фикция ще е постижима, друга ще приберете в скрина.

Нека силата на половите завършения бъде с вас!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР