Да седят пред камината в Белия дом и тогава ще

...
Да седят пред камината в Белия дом и тогава ще
Коментари Харесай

Ротацията не е на всяка цена, а това, което прави Лена е непочтенно, отсече Борисов

Да седят пред камината в Белия дом и тогава ще се мерят с мен, сподели водачът на ГЕРБ за визитата на българската делегация в Щатите 

" Ротацията не е непременно. Нищо в живота не е непременно ". Това разгласи тази заран в Народното събрание водачът на ГЕРБ и ръководител на най-голямата парламентарна група в Народно събрание Бойко Борисов. Той бе извънредно афектиран от поста на Лена Бориславова нощес, която " захапа " депутата от ГЕРБ Александър Нунев и майка му - шефката на Комисия за защита на конкуренцията Юлиана Ненкова.

" Това, което прави Лена, е подмолно ", отсече Борисов

Борисов през днешния ден се върна на тематиката с визитата на българската делегация, водена от премиера Николай Денков в Щатите.

" Да седят пред камината в Белия дом и тогава ще се мерят с мен - имаше паради и оръдейни изстрели в Съединени американски щати, когато аз съм бил там и вие сте били с мен, разяснява той във връзка делегацията на ППДБ в Щатите, която, по думите на водача на ГЕРБ, единствено харчи пари. Казах, че има разсипничество със самолетите и споделих, че министър председател и президент би трябвало да отидат при президент или държавен секретар в Съединени американски щати. Министрите, които са в листата на делегацията, бяха преди седмица там. Единственото, което предизвестих сътрудниците е, да не си приписват всичко, коет осме свършили в Народното събрание с нуклеарните реактори, с въоръжената поддръжка за Украйна, с правосъдната промяна. Надявам се това да го изговорят там, другояче могат да пътуват където си желаят, съобщи още Борисов.

Вижте още във видеото:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР