Да седнеш на интервю и да се почувстваш объркан от

...
Да седнеш на интервю и да се почувстваш объркан от
Коментари Харесай

Как да отговорите на „досадния“ въпрос за интервю за работа, тъй като повечето хора се хващат

Да седнеш на изявление и да се почувстваш комплициран от въпрос е едно от най-лошите усеща, защото просто искаш земята да те погълне целия.

Ерин Макгоф, която постоянно разгласява препоръки за кариера в обществените си медии, изясни по какъв начин да отговорите на въпрос в изявление, който преди този момент би ви предиздвикал сърцето да се свие - само че няма потребност да се страхувате, когато знаете по какъв начин да отговорите.

И по този начин, какъв е въпросът, от който мнозина се опасяват? Ерин сподели, че е: „ Къде се виждаш след пет години? “, тъй като по какъв начин някой може реалистично да отговори на това? Само в случай че имахте кристална топка, може би ще съумеете да я завъртите. Но Ерин показа по какъв начин да се оправи с него.

Тя сподели, че методът да не отговаряте на въпроса е: „ Ха, добре. Дори не знам какво обядвам. Ъмм, евентуално работя за място като HBO [различна компания], нали знаете, да бъда продуцент там е моята фантазия! 24...25...Искам да кажа, уповавам се, че ще бъда женен, жена, деца, може би лодка. "

Ерин подсети на хората, че те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР