Да се ​​отървете от помпони, декорации и пайети е първото

...
Да се ​​отървете от помпони, декорации и пайети е първото
Коментари Харесай

Носенето на такива шалове е лош вкус: 5 грешки, които развалят имиджа

Да се ​​отървете от помпони, украшения и пайети е първото нещо, което идва на разум, когато говорите за старомодни шалове. Но също така има неточности, които скапват пропорциите на фигурата и могат да се трансфорат в стеснение. И с цел да можете в студа да изглеждате стилно и да се чувствате удобно, ще ви разкажем за 5 от тях.

Опитвам се да изненадам всички

Времената, когато комплицираните възли на шаловете се смятаха за връх на стила, от дълго време отминаха. Сега цялата мода е ориентирана към релаксация и лекост на облеклото. И с цел да изглеждате естествено, не е нужно да полагате големи старания. В края на краищата, задоволително е да увиете палтото към врата и към този момент е стилно.

Ето за какво няма смисъл да гледате видеоклип, показващ разнообразни техники и способи за връзване на шал. Просто губете време и нерви, тъй като резултатът няма да се оправдае.

 Опитайте се да завържете съвършено

Продължавайки тематиката за спокойните изображения, дано прибавим перфекционизъм тук. Защото през 2022 година връзването на шал „ на линия “ към този момент не е съвременно. Изправете краищата, скрийте ресните и изправете възлите – тези дейности пречат на стила, само че не го основават.

Желанието да завържете идеално постоянен шал издава количеството старания. И това е голямо. За да не губите скъпо време в „ олизване “ на изображението, направете няколко завъртания към врата и оставете краищата на разнообразни равнища. Това ще вкара лека немарливост и илюзията, че тук има малко старания, само че въпреки всичко наподобява готино.

Или можете да хвърлите палто на раменете си и да го завържете с колан на талията. Изглежда доста по-уместно и лишава по-малко старания.

Скрийте шал под яке или палто

Шалът би трябвало да затопли врата – това е аксиома. Но от време на време размерът му е толкоз огромен, че към този момент не може да се скрие под облеклата. Тъй като в този случай няма да е допустимо да закопчаете ципа от горната страна и изображението ще наподобява неподредено.

Но даже и да съумеете да го закопчаете, обемна ролка под облеклата няма да украси никого.

Ето за какво, за обемни варианти за вълна, дизайнерите оферират съвременно решение. Просто го носете върху сако или палто. Това взема решение казуса с противен валяк и довежда изображението до съвременно равнище. Но, несъмнено, това не се отнася за тънките шалове от вискоза и коприна.

В последна сметка те са изцяло отстранени от вътрешната страна, а извън наподобяват по-скоро не на място, в сравнение с стилни.

Завържете реплика на снуд, провесен до гърдите

Сам по себе си снудът е добър. Той е топъл, комфортен и удобен. Но когато се пробват да го създадат от елементарен шал, не постоянно наподобява уместно. Защото, в случай че го стегнете към врата си прекомерно мощно, ще получите противен размер. Тази алтернатива съкратява шията и прави фигурата клякаща.

А в случай че го спуснете до гърдите, той ще разшири тази част от тялото и ще ви изпълни. В последна сметка обемните гънки са ситуирани навръх равнището на гърдите и го уголемяват.

Използвайте шал вместо шапка

Връзването на шал към главата ви е като да търсите проблеми изведнъж. Колкото и комфортно да е, след няколко минути ще стартира да отшумява. Защото, когато главата се движи наляво и надясно, възлите отслабват и изискват превръзка.

Също по този начин не би трябвало да забравяме, че този способ много ще скапе прическата, върху която сте работили цяла заран. Следователно ще би трябвало да коригирате освен шала, само че и стайлинга.

И си представете, че вършиме това през целия ден. Или фиксирайте главата в „ права “ позиция, с цел да не смущавате нищо. За какъв комфорт можем да приказваме тогава?

 В някои райони на Русия шалът не е разкош, а средство за оцеляване. Но даже и в регионите, където температурата на въздуха е по-висока, има дни, когато е незаместим.

Следователно шалът, както всички облекла, би трябвало да наподобява съвременен и да бъде “в тематиката ”. Тъй като неправилният избор на този аксесоар може елементарно да скапе фигурата, да направи изображението старомодно и да аргументи дискомфорт. Следвайте нашите препоръки и останете топли и съвременни!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР