Да се ​​научите как да привлечете алфа мъжкар ще промени

...
Да се ​​научите как да привлечете алфа мъжкар ще промени
Коментари Харесай

Как да привлечете алфа мъжкар

Да се ​​научите по какъв начин да привлечете алфа мъжага ще промени вашата игра на срещи. Той е убеден и обаятелен, само че не е елементарно да схванеш по какъв начин да излизаш с алфа мъжага.
Прочетете още
Всички сме чували за алфа мъжкаря, само че по какъв начин наподобява той? Обикаля ли, удря се в гърдите и приказва като Тарзан? Прави ли коленете ви слаби с просто покачване на вежда? Да се ​​научиш по какъв начин да привлечеш алфа мъжага е същинска форма на изкуство.

Казано просто, доста хора намират този вид мъже за напълно неустоим . Вашият песимизъм евентуално ще се промени много бързо, откакто имате първата си среща с алфа типа.

Един взор и ще се превърнете в каша; няколко минути в негово наличие и може да не съумеете да съставите обвързвано изречение.

Може да звучи патетично, само че това е резултатът, който могат да имат алфа мъжките. 

Какво е алфа мъжага?

Разбира се, алфа мъжкарят към момента е от плът и кръв. Той е просто мъж в края на деня. Той има тъкмо толкоз дефекти, колкото всички останали, само че вие сте заслепени от външния пакет.

Има доста способи, по които можете да определите алфа мъжкаря.

Един алфа мъж може да бъде мощен и убеден.

Може би той просто е доста убеден и може да задържи вниманието на стаята с лекост.

Може да се каже, че е висок, набит, снажен и мускулест. Може да е самоуверен и нахален или безмълвен и тъмен. 

Той може да бъде някой от горните или нито един от тях. Но всичко казано и направено, алфа мъжкарят е видът човек, който обича да бъде началник. Той ръководи и той е този, който взема решения. Независимо дали става дума за работата, връзката или другарствата, той е този, който взема решение.

И това нормално е в действителност привлекателно за избрани дами по явни аргументи. Човекът, който дава отговор, е от вида, който подхваща дейности и влага старания в нещата. Секси е да гледаш по какъв начин човек получава това, което желае.

Въпреки това, алфа мъжага може да бъде мъж, който просто ви кара да се чувствате сигурни, обичани, обожавани и специфични. Ако имате някой на границата на живота ви, който дава отговор на това изложение, ние ще ви научим по какъв начин да привлечете алфа мъжага и да го задържите крепко в живота си в обозримо бъдеще.

Как елементарно да привлечете алфа мъжага?

Първо, преди да положите всички старания да привлечете този мъж в живота си, запитайте се какво намирате за прелъстителен в него.  Има ли нещо малко повече, което се крие под повърхността? Само вие можете да кажете!

Преди да стартираме – отвод от отговорност. Тези стъпки може да ви нервират малко, може да ви накарат да се почувствате по този начин, като че ли би трябвало да ласкаете някого поради него и да се въздържате без забележима причина. Вярно е, че множеството хора също се усещат по този начин, само че алфа мъжкарят няма да одобри с положително око инцидентните прояви на нежна спонтанност.

Придържайте се към проекта за най-хубави резултати! 

1. Оставете го да управлява

Алфа мъжкарят няма да оцени, в случай че го поканите на среща. Той би трябвало да бъде този, който да направи този ход и да извърши молбата. Може да звучи като през 50-те години на предишния век, само че това е, което би трябвало да се случи, в случай че желаете да привлечете алфа мъжага по най-лесния вероятен метод.

Трябва да разберете, че човек като този има епично его, за положително или неприятно. Той ще се почувства по този начин, като че ли се е провалил в своята неустрашимост *или нещо подобно*, в случай че го помолите. Грешно? Да, само че това е светът, с който си имаме работа тук! 

2. Поласкайте егото му

Отново думата " Е ". Его! Да, обсипете този мъж с похвали и го накарайте да се усеща добре. Ако съумеете да извършите това, увеличавате увереността му и го карате да се усеща на върха на света. По-вероятно е той да ви предложения на открито в този случай.

Силен мъж като алфа мъжкар трябва да се усеща нужен и желан и ласкателството към тази страна на характера му ще го построи, вместо да го събори. 

3. Покажете личната си убеденост

Алфа мъжага ще бъде притеглен от алфа партньор; наречете го еволюция или някакъв чудноват закон на привличането. Ако желаете да знаете по какъв начин да привлечете алфа мъжки в живота си, покажете същото равнище на убеденост в подмяна.

Ако би трябвало да го фалшифицирате първоначално, давайте, тъй като тази подправена убеденост скоро ще се трансформира в същинска убеденост. Нещо, което можете да продължите да употребявате през целия си живот, освен в опитите си да привлечете тази много алфа от мъже! 

4. Носете облекла, които ви карат да се чувствате ужасно

Отново, тук става въпрос за убеденост и вътрешно чувство. Не се опитвайте да привлечете алфа мъж, като не сте себе си. Подготвяте се за дълъг път на натрапване в нечий непознат темперамент!

Вместо това носете облекла, в които се чувствате ужасно, което ще ви разреши да бъдете същинската си същина, изпълнена с убеденост.

5. Говорете за неща, които ви вълнуват

Ако съумеете да намерите допирни точки, за които да говорите, нещо, което вие самият в действителност сте буен, ще привлечете този алфа по-бързо, в сравнение с щракате с пръсти.  Потърсете малко в обществените медии, в случай че би трябвало, само че измислете нещо от общ интерес, което споделяте и двамата. След това го вплетете в диалога.

Той ще бъде разчувствуван, че е срещнал  съмишленик човек, и в случай че можете да хвърлите някои похвали, ще откриете, че процесът върви както би трябвало!

6. Не бъдете прекомерно самоуверени или самонадеяни

Има разлика сред това да се държите решително и да бъдете прекомерно уверени. Не позволявайте на увереността ви да премине границата към самоувереност. Не е привлекателно и не си ти!

Бъдете постоянно откровени, само че в това време смирени. Увереността не значи да бъдеш в нечие лице. Това е тиха, самоуверена атмосфера, заразяваща хората към вас. Ако желаете да знаете по какъв начин да привлечете алфа мъжага, увереността е от основно значение, а самонадеяността е на открито. 

7. Не му се подигравайте

Дори да се шегувате, в никакъв случай не се подигравайте на вашия алфа мъжага. Той е мощен темперамент, само че егото му е елементарно ранимо. Изчакайте малко да установите своя съюз, преди да го дразните с смешки.

Вероятно той няма да разбере, че се шегувате и ще го одобри прекомерно на съществено! В този случай няма да го привлечете, а ще го отблъснете. 

8. Накарайте го да се почувства нужен

Един алфа мъж би трябвало да погали егото си . Той постоянно обича да се усеща нужен. Дори и да нямате потребност от помощ, преструвайте се, че имате. Подло, да, знаем, само че работи!

Може да е всичко. Може да ви помогне да промените гумата на колата си или че не можете да отворите бутилката си сода – каквото и да работи!

Започването на диалог с „ о, ​​наистина се нуждая от вашата помощ “ е победител във връзка с това по какъв начин да привлечете алфа мъжага. 

9. Фокусирайте се върху себе си

Имайте лични ползи и занимания и говорете за тях със пристрастеност в очите. Това ви прави мощни и буйни, две неща, които неотложно са привлекателни за алфа мъжага!

Не споделяйте всичко за себе си и позволете да се натрупа малко тайнственост. Това ще притегли вниманието му. Когато се употребява с другите способи, ще откриете, че алфата демонстрира признаци на привличане. 

10. Нека бъде самостоятелен

Ако се подготвяте за първа среща или сте минали тази дата и се надявате на втора, уверете се, че не се насочвате към нуждаеща се територия. Алфа мъжът би трябвало да бъде самостоятелен. Той няма да остане в близост, в случай че се почувства задушен или вързан .

Запазването на личните ви ползи е основният метод за това. Когато не сте дружно, не пишете непрекъснато известия или звънете.

Оставете го да си прави работата и той ще се чуди какво сте намислили и ще се върне при вас! 

Какъв вид жена притегля алфа мъжкаря?

Преди да можете да научите по какъв начин да излизате с алфа мъж, би трябвало да привлечете този човек в живота си. Но какъв вид човек харесва?

Току-що ви дадохме няколко съществени съвета по какъв начин да го привлечете и това би трябвало да ви даде визия какво ще му хареса в дълготраен проект. Не приемайте обаче, че би трябвало да играете игри. Той незабавно ще разбере това.

Бъди себе си. Бъдете увереният, благополучен, самостоятелен и занимателен човек, какъвто познавате. В последна сметка не можете да измененията себе си, с цел да привлечете избран вид хора.

Малко евентуално е обаче алфа мъжкият да се насочи към някой, който просто не държи на себе си. Трябва да разклатите тази убеденост и да повярвате в себе си. Не става въпрос за смяна на характера ви, а за това просто да станете това, което би трябвало да бъдете. 

Среща с алфа мъжага и как да продължите

Добре, привлякохте го, само че в този момент би трябвало да знаете по какъв начин да се срещате с алфа мъжага и да задържите вниманието му върху себе си.

На първо място, може да не постоянно прекарвате най-добре да излизате с алфа мъжага. Те звучат ужасно и наподобяват секси първоначално, само че след известно време можете да започнете да виждате превъзходството им като началство. Това не постоянно е най-хубавото нещо.

Ако обаче сте се влюбили в някой, който е същински алфа, ще ви трябват някои препоръки, с цел да го накарате да работи. 

1. Не се опитвайте да излизате с алфа, в случай че вие самият сте алфа

Много хора считат, че би трябвало да изберат някой, който е като тях. Те имат доста общи неща, тъй че за какво не? Проблемът тук е, че вашите персони ще се сблъскат.

Ако вие доминирате и управлявате, а те също се пробват да ръководят, ще се сблъскате. И двамата ще бъдете разочаровани от възприятието, че сътрудникът ви се пробва да ви командва. Ако имате доста мощна алфа персона, не се опитвайте да излизате с алфа мъж. 

2. Не бъдете нахалник

От друга страна, вие също не желаете да имате слаба персона. Ще бъдете стъпкани на всички места. Не можете да бъдете неотстъпчив, когато излизате с алфа мъж, тъй като те безусловно ще ръководят цялата връзка.

Ще бъдете в действителност нещастни по този метод, тъй като вашите отзиви и хрумвания просто ще се изгубят под тези на алфа мъжкаря. Освен това, това също няма да му хареса доста, тъй като в случай че ви тъпче на всички места, няма да го накара да се почувства като основния. Просто ще имате възприятието, че нямате никакъв гръбнак, което не е привлекателно.

3. Не му позволявайте да се измъкне с неприятно отношение

Някои алфа мъже са известни като неприятни сътрудници. Не всички, несъмнено, само че този вид момчета имат неприятна известност с причина. Тъй като имат толкоз напористи персони, е елементарно да ги оставите да вършат каквото желаят, просто тъй като ви е мъчно да им се противопоставите.

Но би трябвало. За да работи връзката, той би трябвало да ви почита. А това значи, че в случай че той в миналото се държи като пич заради преобладаващата си персона, би трябвало да го поставите на мястото му. 

4. Понякога го предизвиквайте

Само тъй като едно момче е алфа мъжага не значи, че не желае да бъде предизвикван. Всъщност той евентуално ще обича да бъде предизвикван с някои неща. Просто се уверете, че не се пробвате да извършите това пред приятелите му.

Вместо това го направете с тема за разговор . Тогава вие не оспорвате неговия престиж, а по-скоро оспорвате възгледа му по съответна тематика. Това ще му помогне да задържи интереса му, тъй като в противоположен случай ще скучае.

5. Кажете му, че е добре да бъде уязвим към вас

Момчетата, които постоянно са алфа в стаята, постоянно се нуждаят от място, където да се съборят. Поддържането на надзор от самото начало е в действителност мъчно. Ако той усеща, че постоянно би трябвало да бъде корав човек към вас, той ще бъде доста трагичен.

Така че, до момента в който към момента би трябвало да засилите неговото алфа его, вие също би трябвало да му покажете, че е добре да не бъде този супер съединен, виновен човек. Оставете го да се разпадне, като в това време към момента го третирате като алфа.

6. Никога не го засрамвайте пред сътрудници или другари

Това е значимо нещо, което би трябвало да запомните, в случай че желаете връзката ви с алфа мъжага да се получи. Никога не го унижавайте и не го засрамвайте пред хората, с които е непосредствен.

Разбира се, можете да се смеете и да се шегувате, само че всевъзможни съществени нападки ще го разстроят доста. Той е престижът, помниш ли? Няма да му хареса другите да гледат на него като на нещо по-нисше.

7. Пуснете се по течението

Ако седите и поставяте под въпрос всеки негов претекст, той ще се раздразни много. Алфа мъжете обичат да вършат каквото желаят. Ако не можете просто да го следвате и да последвате образеца му, връзката ви ще бъде сложна.

Покажете му, че сте подготвени за всичко в един миг. Той ще ви види като в действителност занимателен човек, който може да направи доста забавни неща непринудено. И двете са привлекателни качества за алфа мъжага. 

8. Бъдете откровени за нещата, които ви тормозят

Не го играйте на мълчаливо-страдащо отношение. Алфа мъжага няма да го хареса. Този вид момчета просто желаят незабавно да излезеш и да го кажеш.

Ако нещо, което е направил, ви е тормозило, изчакайте да останете сами и просто го кажете. Ако би трябвало да отгатне какво е направил, тъй като му изглеждате неприятна, той ще се раздразни. Кажете му по какъв начин се чувствате и го изговорете.

9. Говорете за дълбоки тематики

Този вид момчета желаят предизвикателство. Те не желаят просто да седят и да разискват времето. Той желае да говорите с него по някои по-дълбоки тематики.

Изнесете някои спорни вести, попитайте го какво мисли за тях и проведете същинска, дълбока полемика за тези неща. Той ще се възхищава на тази част от вас. 

10. Не му позволявайте да ви сплаши

Разбрахме. Срещата с алфа мъж може да бъде малко плашеща, просто тъй като те се държат  толкова преобладаващо. Но не можете да позволите това да ви плаши. Ако го извършите, в последна сметка ще изглеждате като срамежлив човек и това е нещо, което алфа мъжете не харесват изключително. 

Защо си коства да се пробвате да привлечете алфа мъж?

Може би се чудите защо е целият този звук. В последна сметка алфа мъжкарят е просто мъжага с повече храброст, нали? Да и не.

Някои хора намират мощната неустрашимост на алфа мъжкаря за изцяло завладяваща. Разбира се, има тънка граница сред това да си мощен алфа мъжага и просто да си прекомерно нахален и себелюбив. И без това не е тъкмо това за алфа мъжкаря.

Наистина зависи какво намирате за привлекателно. Не всеки прави оценка алфа мъжкаря, само че в случай че сте човек, който го прави, в този момент знаете по какъв начин да привлечете и да се срещате с подобен!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР