Да се заплашва с избори 2 в 1 е не

...
Да се заплашва с избори 2 в 1 е не
Коментари Харесай

Кирил Петков отговори на ултиматума на Бойко Борисов

Да се заплашва с избори 2 в 1 е освен единствено липса на държавническо държание, а и някакъв тип нарцисизъм. Този вид червени линии няма да проработи, сподели пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на " " във връзка поставения по-рано през днешния ден ултиматум от водача на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - или външно министерство остава за при ротацията, или нови избори, съобщи кореспондент на.

Ако някой ни заплашва с предварителни избори, ние не се плашим. Ако си играем на червени линии, в никакъв случай няма да се наведем. Призовавам за обикновено мислене и естествен разговор, който да продължи, само че не през медиите, съобщи Петков.

Не слагаме условия. Ако на нас някой ни слага условия, ние не се навеждаме. Ние желаеме разговорът да продължи. За да може тази конструкция да работи, би трябвало да има салда, които да работят дружно. За да можем да работим всички дружно за България, би трябвало да работим в екип, уточни съпредседателят на.

Очаквайте детайлности!

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР