Да се закичиш с думата Промяна, така и да кажеш,

...
Да се закичиш с думата Промяна, така и да кажеш,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не искам да се поддавате на внушенията, че сме се сдушили с президент

" Да се закичиш с думата " Промяна ", по този начин и да кажеш, че младежите са с тебе е също толкоз погрешно. Не желая да се поддавате на внушенията, че сме се сдушили с президента. Той е спечелил изборите почтено и демократично, по тази причина би трябвало да бъде почитан. Радев поддържа всички наказания против Русия и по тази причина получи възторженостти. Подкрепата за Украйна я вкарахме в предходния парламент. Но в този момент всеки е подготвен да се накичи с триумфа. Същото е с втората част на ескадрилата Ф-16. Ние ликвидирахме този развой ", сподели Борисов. " Едно време, с цел да приказваш с Фондация " Конрад Аденауер ", беше знак, че си част от европейското семейство ", с тези думи Бойко Борисов се обърна към младежите от ГЕРБ, които участват на курорта " Св. Св. Константин и Елена ". Бойко Борисов е във Варна, в курорта Св. св. Константин и Елена, където се организира зимен университет на Младежи-ГЕРБ. Събрали са се 150 младежи от цялата страна.
Прочетете още
" Догодина самолетите Ф-16 ще дойдат, продължи  той. " И ще си дойдат на личен ход, тъй като могат да стоят 18 ч. във въздуха. Уникална машина. Надали някой е работил с Европейската комисия, колкото мене, те излозват други изрази, разнообразни от нашите. Толкова ли няма кой да се замисли в тая страна? Див популизъм. Дългът ви пораства с милиарди на година и няма с какво да го покриете. Варненският епископ постоянно стартира литургия с " Да внимаваме! ". Европейската комисия употребява " нерешителност ", което значи " Много внимавайте ". Както преди години споделих, че ни чака безпорядък и то е реалност. Няма политик, който да не употребява думата безпорядък, продължи водачът на ГЕРБ.

" Аз не знам къде са им мостовете. Еконта пристигна, излъга ви тъкмо като тези с тиганите. Какво във Варна се случи за 2 година? И библиотека щяхте да имате, и автомагистрала " Хемус " и какво ли не. Но няма да стане. Правителството би трябвало да има остатък в бюджета, тогава го обяснявах с мазнинка за зимата. Наказателните процедури ще се стоварят върху България ", предизвести Борисов.

" Служебното държавно управление им извади доста от далаверите, тъй като по-късно ще ги напишат на сметките на Радев. Те пазят себе си, не нас. Промяната знаят по какъв начин са дърпали депутати, мислят, че ние вършим същото. Не, не го вършим. Моят политически конкурент е Радев, той е сериозният състезател ", сподели Борисов.

" Вече втора година нито една европейска стратегия не е отворена. Средствата, които чакахме от проекта за развиване, ги няма. Това, което можем ясно да създадем в параленост - по наше време се изграждаха инфраструктурни планове, за което благодарим на господин Борисов. Варна е град, който постоянно е генерирал позитивна младежка енеиргия. Гордеем се с нашите 6 университета ", сподели кметът на Варна Иван Портних в курорта " Св. Св. Константин и Елена ".

" За последните 30 година е имало 24 държавни управления и са са изтеглили 37 милиарда лева дълг. Ние в този момент ще изтеглим 38 милиарда лева И ще продължим да плащаме тази сметка дълго. Икономиката на страната ще се свие с 4%. Те са сравними само със международната рецесия през 2009 година и с коронавирус рецесията и с  огромна икономическа рецесия преди години ", съобщи депутатът Делян Добрев, който също участва на събитието.

" Единственото нещо, което би трябвало да направи Кирил Петков, е да се скрие. Единственият водач в българския политически живот седи тук на тази маса. Решението за военната помощ за Украйна пристигна от ГЕРБ и от Бойко Борисов. В предходния парламент това беше невероятно. Всички напъни на Демократична България се разбиваха ", разясни Даниел Митов - Единествено ГЕРБ докара до това България да вземе решение да диверсифицира доставките на газ, да не подвластни единствено от Русия. 


 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР