Да се задържите на едно работно място няколко години е

...
Да се задържите на едно работно място няколко години е
Коментари Харесай

Признаци, че ви трябва нова работа

Да се задържите на едно работно място няколко години е комплицирана задача. Повечето хора сменят работата си по-често, в сравнение с им се желае, а от време на време това не става по тяхно предпочитание. В доста случаи обаче самите те стартират да мислят за смяна в даден миг, а аргументите за това могат да бъдат доста и разнообразни.

Най-често това се случва поради предпочитание за по-добро възнаграждение, по-гъвкаво работно време, а местоположението на компанията също може да бъде от голяма важност. Според учени повече от 3 милиона. души по света сменят работата си всеки месец. Понякога хората не се осмеляват да изоставен работата, от която не са удовлетворени, поради несигурността дали ще намерят нещо по-добро и по този начин този развой може да продължи с месеци, даже с години. Има няколко сигурни признака, че към този момент съществено мислите за смяна на работното място.

Вече мислите за ново предизвикателство.

Всеки може да има неприятен ден на работа. Ако обаче това се трансформира в всекидневие, към този момент имате проблем. Това е явен знак, че би трябвало да започнете да търсите нещо ново.

Мечтаете за пенсиониране, даже да ви е рано.

Ако започнете да броите какъв брой години, месеци и дни ви остават до пенсия, очевидно не се чувствате добре. Не губете мотивация и времето си в сходни мисли. Използвайте го да намерите нова сила, с която да продължите или просто започнете нещо друго.

Имате главоболие след края на работния ден.

Здравословното ви положение може да бъде явен знак, че нещата в службата ви не вървят добре. Преди всичко човек би трябвало да мисли за здравето си, а в случай че работата води до такива проблеми, би трябвало незабавно да извършите нещо.

Започвате да пиете повече от естественото.

Няма нищо неприятно в това след края на работния ден да разпуснете с чаша вино след вечеря. Ако обаче натовареният график в работата ви кара да приемате повече количество алкохол от естественото или да пушите повече цигари, значи би трябвало да предприемете нещо. Алкохолът е неприятен консултант във всяко отношение, тъй че в първия миг, когато усетите, че това се случва, сложете край.

Не се тормозете да поемете по нов път и да промените работата си, в случай че не се чувствате добре. Ежедневното ви въодушевление е директно обвързвано с това по какъв начин се чувствате в офиса, тъй че с цел да сте добре, бъдете смели и потърсете нещо ново.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР