Да се вземеш много на сериозно и да пренебрегваш кой

...
Да се вземеш много на сериозно и да пренебрегваш кой
Коментари Харесай

Аталай за доставките на газ: Затваряме крана на единия брат и отиваме да се молим на другия пълзейки

Да се вземеш доста на съществено и да пренебрегваш кой ще заплати газа, да изпъкнеш, че ти си индивидът, който е спрял доставките на газ от единствения ти снабдител до момента, води до накриво мислене. Излиза, че затваряме крана на единия брат и отиваме да се молим на другия брат лазейки. Това съобщи пред бТВ депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

„ Временната комисия ще проверява преведени ли са средствата на „ Газпром “ за закупуване на газа. Ако са преведени в долари, какво е трябвало да се направи след това, с цел да получаваме към момента от този бунар доставка на газ, преди да сме изкопали новия бунар “, добави той.

Аталай добави, че енергийно бедните хора у нас са към този момент над 650 000 и отиват към 1 милион.

„ Ако ни бяха послушали и не бяха въвели мораториума, сякаш този внезапен скок, който се случва сега, през днешния ден щяхме да бъдем малко по-умерени в растежа на цената на силата. Не ми е понятно за какво не оставят нещата в енергетиката в ръцете на енергетиците “, съобщи още Аталай.

Депутатът от Движение за права и свободи разяснява и случая със Станислав Атанасов, който съобщи, че преди седмица е бил застрашен от премиера Петков с думите „ Ще ви оправя “. „ Не може да се каже, че с отправянето на опасност Движение за права и свободи би трябвало незабавно да се опасява, да се усеща отговорна или по някакъв метод да търси излаз. Не му отива на един министър председател. Писахме писма до Департамента, с цел да забележим дали Джеймс О’Брайън е споделил тези думи: „ Дръж се, Кириле, аз вреди оказа помощ да им забележим сметката на Движение за права и свободи. Всичко това ще излезе нескрито “, съобщи Аталай.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР