Да се вземеш много на сериозно и да пренебрегваш кой

...
Да се вземеш много на сериозно и да пренебрегваш кой
Коментари Харесай

Аталай: Комисия ще разследва преведени ли са средствата на „Газпром“ за закупуване на газа

Да се вземеш доста на съществено и да пренебрегваш кой ще заплати газа, да изпъкнеш, че ти си индивида, който е спрял доставките на газ от единствения ти снабдител до момента, води до накриво мислене. Излиза, че затваряме крана на единия брат и отиваме да се молим на другия брат лазейки. Това съобщи в студиото на „ Тази събота “ депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

„ Временната комисия ще проверява преведени ли са средствата на „ Газпром “ за закупуване на газа. Ако са преведени в долари, какво е трябвало да се направи в следствие, с цел да получаваме към момента от този бунар доставка на газ, преди да сме изкопали новия бунар “, добави той.

Аталай добави, че енергийно бедните хора у нас към този момент са над 650 000 и отиват към 1 млн. души.
„ Ако бяха ни послушали и не бяха въвели мораториума, сякаш този внезапен скок, който се случва сега, през днешния ден щяхме да бъдем малко по-умерени в растежа на цената на силата. Не ми е понятно за какво не оставят нещата в енергетиката в ръцете на енергетиците “, съобщи още Аталай.

На този декор депутатът от Движение за права и свободи Станислав Атанасов съобщи през седмицата, че е бил застрашен от премиера Кирил Петков с думите „ Ще ви оправя “.
„ Не може да се каже, че с отправянето на опасност Държавно стопанско предприятие би трябвало незабавно да се опасява, да се усеща отговорна или по някакъв метод да търси излаз. Не му отива на един министър председател. Писахме писма до Департамента, с цел да забележим дали Джеймс О'Брайън е споделил тези думи: „ Дръж се, Кириле, аз ще ти оказа помощ да им забележим сметката на Движение за права и свободи “. Всичко това ще излезе нескрито “, съобщи по тематиката Аталай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР