Да се вслушвате в е полезно за отношенията. Затова сме

...
Да се вслушвате в е полезно за отношенията. Затова сме
Коментари Харесай

Астрология: Зодиакалните двойки, срещу които са самите звезди!

 зодиак

Да се вслушвате в е потребно за връзките. Затова сме съставили лист на зодиакалните двойки,  против връзките на  които са самите звезди!

1. Близнаци и Дева

Дева – това са консервативни хора,  които пресмятат всяка своя стъпка. А Близнаците вършат тъкмо противоположното. Те са импулсивни и вършат нещо, без да  мислят за следствията. Свободният дух на Близнаците  подлудява Девите. А скромността на Девите отегчава Близнаците.

2. Лъв и Скорпион

Лъвовете имат самообладание и схващане, когато става въпрос за работа с хора. Скорпионите са  без спирачки. Те са склонни към експлоадирания. Пропастта сред Лъв и Скорпион се появява  доста бързо. Почти незабавно, ако  са в една и съща стая.

3. Дева и Стрелец

Тези двамата са фенове на независимостта и няма смисъл да основават връзка. Защото те могат да  бъдат дружно, само че всеки със собствен собствен  живот. Целта за Дева и Стрелец е  създаване на хармонични връзки. Но за тях това е непостижим труд.

4. Везни и Козирог

Известно е, че Козирозите са доста материалистични. Те имат доста „ земни “ стремежи, само че им липсва трудолюбие  с цел да ги реализиран. За тях Везните са  неорганизирани хора, които нямат цели. Козирог ще се опита да насочва Везни. Но бързо ще се разочарова.

5. Скорпион и Водолей

Скорпионът  следва страстите си, а  Водолей – не (или  го прави в по-малка степен). Това е злополука, когато свръхемоционално създание има връзка с каменно сърце. Дисбалансът в връзките в никакъв случай не води до положителни неща. В допълнение –  Водолей е податлив да манипулира с страсти Скорпиона.

6. Стрелец и Риби

Между тях няма сантиментална нишка. Да, те са в положение да съществуват взаимно, само че вместо романтика – пукотевица. Искри от оръжията – това  не е светлината в една връзка.

7. Козирог и Овен

Те  срещат  компликации още при започване на връзките. И без значение какъв брой старания поставят, няма резултат. Козирог и Овен не могат да се спогодят между тях. Те се сблъскват с  проблеми, само че не се възстановят след тях.

8. Водолей и Риби

Телецът има  систематичен метод към нещата. За тях връзката – е проучвателен план, който може да се управлява, както желае душата. Но Водолеите са алергични към измененията. Това е пречка.

9. Риби и Близнаци

Близнаците са непостоянни по природа. Те в никакъв случай не знаят какво желаят от живота и връзките. Близнаците непрекъснато трансформират мнението си и нямат някое за  дълго време. Риби са  буен ухажор и това държание на Близнаците ги вбесява.

10. Лъв и Рак

Лъвовете ненавиждат рецензията, а Рак е цар или кралица на рецензията. Ракът подлага на критика грешките на  Лъва, а Лъвът това го нервира. Такива двойки се пробват да намерят компромис. Но раните им са прекомерно дълбоки.

11. Рак и Овен

Раците са  смели персони. Овен е  прекомерно прочувствен и сензитивен. Първият не се опасява от болката, а вторите просто търсят тръпка. Връзката сред тях в никакъв случай няма да се случи, тъй като са  прекомерно разнообразни.

12. Овен и Дева

Овен обича да ръководи, а Девата – да стои надалеч. Девите ненавиждат прекомерно манипулативните хора – това е източник на непрекъснати спорове. Овен обича да „ построява “  хората, а Девата не има вяра в разпоредбите.

13. Близнаци и Рак

Близнаците са доста положителни събеседници. Те са красноречиви, знаят по какъв начин да  приказват. Но те могат да бъдат нетактични и прекомерно приказливи. Поради това Раците наскърбяват Близнаците:  те се разстройват от безкрайните  диалози и прибягват до обиди.

14. Овен и Телец

Овните търсят мощни чувства,  а Телците, в противен случай, заобикалят. Поради това тази връзка я очаква  бърз край.

15. Близнаци и Козирог

Близнаците са  безразсъдни, импулсивни и смели персони. Козирозите – консервативни. В този съюз Близнаците  непрекъснато си мислят, че ги лимитират. А Козирогът счита, че го  подлагат на заплаха.

Във Вселената единствено Дева, Близнаци и Овен могат да обичат безумно

 

Добре, дано тези 3  знака на зодиака да са ревностни, нездравословни и капризни. Но те в действителност знаят по какъв начин да обичат като никой различен.. Близнаци Близнаците се отличават с…

Цялата публикация

Чуете ли такава фраза, значи сте го притиснали в ъгъла!

 

Понякога в живота на всеки човек идва един миг, в който разговорът безусловно го притиска в ъгъла и се постанова да се отбранява.  Като предписание, представителите на другите зодиакални знаци…

Цялата публикация

10 аргументи, заради които би трябвало да се срещате единствено с Близнаци

 

Близнаците са цялостни с изненади! Близнаците просто няма по какъв начин да не бъдат обичани. Те са непрекъснато  в  придвижване, а честите промени в  настроението им непрекъснато държат  другите в тонус. Докато…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР