Да се вдигнеш от САЩ, да прекосиш целия Атлантически океан,

...
Да се вдигнеш от САЩ, да прекосиш целия Атлантически океан,
Коментари Харесай

Да прекосиш Океана за любимия отбор и да разбереш, че мачът е отменен...

Да се вдигнеш от Съединени американски щати, да прекосиш целия Атлантически океан, с цел да отидеш на мач на обичания си тим и да схванеш минути преди началото му, че го анулират. Да, това е действителна история, за която една фамилна двойка се надява да е просто сън. Но не е...
Мъж и жена от Далас, щата Тексас, вземат решение да поемат на дълго странствуване по света, с цел да посетят мач на обичания си футболен тим - британският Тотнъм. В неделя (28 ноември) " шпорите " трябваше да гостуват на Бърнли в мач от 13-ия кръг във Висшата лига, само че .
Буквално минути преди началото на дуела от управлението на Бърнли оповестиха, че няма по какъв начин да одобряват мача на своя стадион " Търф Мур ", тъй като има изобилен снеговалеж, а сега, в който почистят снега от терена, тревата още веднъж се покрива в бяло.
" Както виждате, игрището става цялото в сняг всякога, откакто бъде почистено. Съдията прегледа обстановката и от позиция на сигурността, тъй че беше значимо да вземем решението бързо. Толкова мощно и бързо вали ", сподели треньорът на Бърнли Шон Дайк.
За фамилията, пътуващо чак от Америка, новината за анулацията на дуела не е по никакъв начин приятна. Особено когато са пракарали близо 31 часа в път - без сън, зареждайки се с щедро количество кафе по дългото странствуване. Те са тръгнали от Далас, с цел да кацнат в Лондон, а от там са поели към Бърнли. А в този момент ще би трябвало да изминат същия път наопаки, без да са видели обичания си отбор в деяние...
" От Далас през Лондон до Бърнли. 31 часа - без сън, зареждайки се с кафе, крекери и още кафе. Замръзващи температури и прогнози за сняг по време на мача! Нещата, които правиш, когато обичаш тима си ", написаха те в Туитър за своето странствуване часове преди да схванат, че мачът им се анулира.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР