Да се управлява криза чрез интензивните легла означава, че чакаме

...
Да се управлява криза чрез интензивните легла означава, че чакаме
Коментари Харесай

Деница Сачева: Гледаме болниците, а не взимаме мерки срещу COVID-19

Да се ръководи рецесия посредством интензивните кревати значи, че чакаме хората да влязат в болница, би трябвало да се работи превантивно, с цел да това да не се случи. Нямаме убеденост, че ще се ръководи добре от показания пандемичен проект. Мерките ще стартират работят, когато хората към този момент са в болница. Това съобщи в " Панорама " Деница Сачева от ГЕРБ-СДС.

По думите ѝ нито една от социално-икономическите ограничения не може да работи единствено на районно равнище.

" Не сме щастливи, когато има неточности на ръководството. Опитваме се да демонстрираме грешките и да даваме градивни оферти. Управлението на здравната рецесия е най-важният проблем. Ковид добавката би трябвало да продължи, докато има нужда от нея ", добави Деница Сачева.

Според нея мярката 60 на 40 е с изменен дизайн и скоро няма да работи, тъй като цените на производителите са се качили с 40 %.

" Мораториумът за цените на тока и парното не е мораториум, за който ГЕРБ е дал своя вот. Ако ГЕРБ беше на власт, този мораториум щеше да работи най-много една седмица, тъй като щеше да има решение, към този момент месец няма решение, комисията се е събирала единствено един път ", добави Деница Сачева.

Тя сподели, че би трябвало да се вършат промени в пенсионната система, само че е нужен разбор и акцентира, че ГЕРБ-СДС не губи нито един ден в съпротива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР