Да се разшири зелената зона за платено паркиране в столичните

...
Да се разшири зелената зона за платено паркиране в столичните
Коментари Харесай

Елен Герджиков разясни плана за разширяване на зелената зона в София

Да се разшири зелената зона за платено паркиране в столичните квартали „ П. Яворов “ и „ Иван Вазов “. Около тази концепция са се обединили столични общински съветници, излиза наяве от пост във „ Facebook “ на ръководителя на Столичния общински съвет Елен Герджиков  Елен Герджиков Елен Стойчев Герджиков е роден на 07.06.1972 година Висшето си обучение приключва в СУ "Св. Климент.

Той разяснява, че през днешния ден е свикал за съвещания представители на всички политически групи в СОС по тематиката, обвързвана с превоза и политиките за паркиране.

Повод е фактът, че сега в комисиите към съвета се преглеждат три отчета, отнасящи се до промени в Наредбата за организация на придвижването на територията на Столична община – първият е на Борис Бонев от „ Спаси София “, вторият е на група съветници от ГЕРБ-СДС, а третият - на консултант и двама районни кметове от „ Демократична България “.

„ Групите на ГЕРБ-СДС, Демократична България и „ Патриоти за София “ ще поддържат отчета, който визира тези промени. Освен това има консенсус и по концепциите за въвеждане на електронен винетен стикер за паркиране, облекчение при издаването му на хората в неравностойно състояние и прибавяне на условие за наложителен годишен механически обзор за унищожаване на транспортни средства от улиците на София, които са излезли от приложимост, само че се употребяват като складови пространства “, прецизира Герджиков.

Председателят на СОС добавя, че концепциите за разширението на синя зона и увеличение на работното време на платените зони – към този миг не срещат поддръжка от всички политически групи в общинския парламент. Предстои концепциите да бъдат разисквани в Комисията по превоз и сигурност на придвижването. Те би трябвало да се гласоподават на съвещанието на СОС на 12.11.2020г.

Днес свиках съвещания с представители на всички политически групи в СОС по тематиката, обвързвана с превоза и политиките...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР