Да се провери какво е нивото и качеството на услугите,

...
Да се провери какво е нивото и качеството на услугите,
Коментари Харесай

Борисов поиска бърза проверка на центровете за хора с увреждания

Да се ревизира какво е равнището и качеството на услугите, които оферират дневните центрове за хора с увреждания - това изиска министър председателят Бойко Борисов от обществения министър Бисер Петков, здравния министър Кирил Ананиев и вицепремиера Томислав Дончев.
По думите на Борисов, след вчерашната му среща с представители на хората с увреждания станало ясно, че центровете работят, само че недоволствата са, че не работят както би трябвало, а се дават пари. Затова и министър-председателят желае да се направи бърз проект за деяние и да се оправи казуса. Ето и какви тъкмо са думите му съгласно стенограмата от Министерския съвет:
" Между другото, през вчерашния ден след срещата с другите неправителствени организации, с министрите и с вицепремиера Дончев, от това, което в този момент като проект сме създали, иска ми се общественият министър, вицепремиерът, здравният министър, те самите или оторизирани от тях хора, бързо да създадем ревизия и да проверим тези дневни центрове, равнището, качеството на работа, качеството на услугата, тъй като се оказва, че и в този момент се дават доста пари, само че претенциите са, че самата услуга не е на нужното равнище.

Така че като свърши Министерският съвет, министрите да седнат, да създадат с Томислав Дончев бърз проект и да действате. Не би трябвало в този момент да го оставяме това с вакуум ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР