Да се продължат политиките на служебното правителство - това е

...
Да се продължат политиките на служебното правителство - това е
Коментари Харесай

Йотова посочи кое е най-важното условие за бъдещ работещ редовен кабинет


Да се продължат политиките на служебното държавно управление - това е приемствеността, която очаква  от бъдещо постоянно държавно управление. Вицепрезидентът разяснява тематиката пред публицисти в Габрово, където участва на честването на 188 години от основаването на Националната Априловска гимназия, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите ѝ политиките на служебното държавно управление през последните месеци са довели до това, че България сега е единствената страна в Европейския съюз, която има пречупена крива на инфлацията, утешение и непоклатимост на горива и цени, интернационалните контракти, които да обезпечават тези горива през идващите месеци. Коя групировка ще може да подсигурява в най-висока степен тази непоклатимост – това ще е един главните причини на президента Румен Радев при избора на кого да връчи третия мандат за държавно управление, счита. Вицепрезидентът добави, че е оптимист до последно за това дали партиите в настоящия парламент ще съумеят да сформират постоянно държавно управление. 

Йотова разяснява и акцията на прокуратурата и ДАНС от вчера срещу интернационална проведена незаконна група за измами с финансови принадлежности.  " Нека да оставим другите институции, които са виновни, да извадят цялата истина на бял свят. Има ДАНС и прокуратура, дано те да си свършат работата и да кажат пред цялата българска общност кой и по какъв начин се е облагодетелствал и дали се е облагодетелствал. И за какво България попадна още веднъж в окото на една много неприятна обстановка и в интернационален проект ", сподели вицепрезидентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР