Да се прилага търпимостта като юридическа форма за решаване на

...
Да се прилага търпимостта като юридическа форма за решаване на
Коментари Харесай

Караджов захапа Шишков: Некомпетентно и безумно е да се решава проблемът с язовирите с търпимост

Да се ползва търпимостта като " юридическа форма " за решение на казуса с язовирите е небивалица на Шишков. Това е безумно и некадърно. След проучване на всички язовири у нас, 400 са избрани в спешно положение - т.е. могат да прелеят. Това разяснява за " Твоят ден " Гроздан Караджов, някогашен районен министър и кандидат-депутат от " ИТН ".

Вчера Шишков, дружно с икономическия министър Никола Стоянов, организираха взаимна конференция. На нея служебният министър на районното развиване и благоустройството съобщи, че са открити нарушавания по отношение на ремонтната активност на язовири и са формирани няколко досъдебни производства.
Гроздан Караджов уличи служебния министър Шишков в опит за интервенция в предизборната акция. " Има закон за водите, той ясно дефинира по какъв начин се работи и какво е повреда при язовирните стени. При злополучие има специфичен член, а той не го е чел. Министерски съвет гласоподава 500 млн. лв. за тези поправки. Аз нямам общо с компанията, която ги ремонтира, единствено назначих специалисти, които да ревизират положението на язовирите ", безапелационен е той.

Според него новата политическа вълна се е оказала машинация. " Хора без опит и биография се пробваха да създадат неща на границата на безумието и доведоха страната на ръба на злополука ", съобщи той. И добави, че Има Такъв Народ ще беседва с всички парламентарно показани партии, с изключение на с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР