Да се превъплъщаваш в какво ли не трябва да е

...
Да се превъплъщаваш в какво ли не трябва да е
Коментари Харесай

Холивудски актьор: Това беше едно от най-нелепите неща, които съм правил

Да се превъплъщаваш в какво ли не би трябвало да е част от репертоара на всеки артист, само че Бенедикт Къмбърбач доближи нови граници, тичайки из Ню Йорк, облечен като двуметрово страшилище.

" Това беше едно от най-нелепите неща, които съм правил – а съм правил много “, споделя той пред BBC News. " Беше занимателно обаче – и мъчително смешно. “

Той взе участие в трилър сериалът " Ерик " в ролята на Винсент - проблематичният татко на деветгодишно момче, което изчезва на път за учебно заведение.

Действието се развива в Ню Йорк през 80-те години на предишния век, а сериалът показва Винсент като леко неопределен кукловод. Той е един от основателите на " Good Day Sunshine ", известно детско телевизионно шоу, което чества това да бъдеш " друг “.

Винсент и брачната половинка му Каси са обезумели от безпокойствие след изгубването на сина им, което разцепва нещастния им брак, до момента в който положението на Винсент деградира.

Измъчен от виновност, той става още по-хаплив и унищожителен.

Винсент също се фиксира върху концепцията, че в случай че успее да сътвори действителна версия на Ерик - страшилище, което синът му си е представял и нарисувал вкъщи, той ще откри Едгар.

Кукловодът даже халюцинира, виждайки Ерик да стои до него, да остроумничи и да " пробива дупки " в егото му - тъй като " куклите споделят нещата, които ние не можем ".

Историята е психическо проучване, написано за Netflix от Аби Морган. Предишни нейни текстове включват наградения с " Оскар " филм от 2011 година " Желязната лейди “, плюс номинирания за БАФТА филм " Срам “ и юридическия трагичен сериал на BBC " Разцеплението “.

Къмбърбач споделя, че чудовището съставлява " азът в сянка “ на Винсент – термин, създаден от психиатъра Карл Юнг, описващ " елементи от душeвността, които хората постоянно крият, като контузия и възмущение “.

" Той е безредния човек на ръба “, изяснява артистът.

Винсент е имал много неприятен старт в живота от прочувствена позиция, споделя той. Неговото " образование без обич, където проблемите му с психологичното му здраве се вземат решение с предписания и тотално игнориране “, води до " контузията, която разрушава фамилната динамичност и професионалния му живот “.

Актьорът, номиниран за " Оскар " през 2022 за The Power of the Dog и през 2015 година за " Игра на кодове ", също взе участие като доктор Стрейндж във филмите на " Марвел " и явно обича да играе комплицирани герои.

" Не желая да играя хора, които получават зеления палец нагоре или аления палец надолу. Мисля, че всички живеем в сива зона “, споделя той.

" Във всички нас има положително и неприятно. Това ни прави хора. И това е прекаленост, несъмнено, само че има голяма доза болежка зад болката, която Винсънт предизвиква “, споделя Къмбърбач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР