Да се предлага едно и също нещо през четири месеца

...
Да се предлага едно и също нещо през четири месеца
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП предлагат едно и също през 4 месеца, не е сериозно

Да се предлага едно и също нещо през четири месеца не е сериозна политика от страна на Българска социалистическа партия. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков пред публицисти в Народното събрание по отношение на предложенията на Българска социалистическа партия за понижаване на Данък добавена стойност на хляба, преизчисляване на всички пенсии и преразглеждане на енергийните помощи, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.
Биков уточни, че ГЕРБ е отхвърляла оферти на опозицията с аргумента, че не е имало гаранция, че при понижаване на Данък добавена стойност при хляба, цената му ще падне. „ Има гаранции, че едрите производители на самун, могат да държат същите цени, само че да заплащат по-малък налог “, сподели още Биков и добави, че ГЕРБ са склонни да преглеждат всяко предложение.
Във връзка с предлагането на Българска социалистическа партия за преизчисляване на пенсиите и преразглеждане на енергийните помощи, депутатът разяснява, че ръководителят на КЕВР е оповестил, че желаното покачване на цената на тока и парното е било с 50-60%, а в последните години цената на тока се е повишила с към 5-6%. „ Според мен приходите би трябвало да бъдат увеличени “, разяснява още Биков.
Във връзка със подозренията на водача на НФСБ, че е имало пазаруване на гласове от страна на ГЕРБ и други политически партии, Биков съобщи, че Валери Симеонов би трябвало да даде доказателства и да даде информация, където би трябвало.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР