Да се правят сериали (или поне филми) по компютърни игри,

...
Да се правят сериали (или поне филми) по компютърни игри,
Коментари Харесай

Сериалът, обречен на успех: The Last of Us с премиерна дата и поне 6 добри новини

Да се вършат сериали (или най-малко филми) по компютърни игри, се трансформира в нещо обикновено в последните години. Супер образецът в тази посока сигурно е " Вещерът ", само че дано си напомним и " Соник ", " Принцът на Персия ", че даже и Assassin's Creed. 

Затова не беше изненада и когато от HBO оповестиха, че и те ще вършат сериал по игра. Изборът на играта обаче откровено ни зарадва - става въпрос за The Last of Us. 

Виж още: От раздялата с Джъстин до трансплантацията: Селена Гомес с нов документален филм за живота ѝ! 

The Last of Us беше и една от приятните изненади в света на гейминга (ако се абстрахираме частично от втората част на играта), тъй че упованията са огромни. През седмицата те бяха подхранени и от първия филмов откъс на сериала:

И след филмовия откъс по всичко наподобява като да чакаме следващия шлагер на HBO. Няма по какъв начин да не отбележим страхотния каст - Бела Рамзи в ролята на Ели и Педро Паскал (да, същият Педро Паскал от " Мандалорианецът " ) в ролята на Джоел. Ще забележим по какъв начин ще се оправят на екран, само че най-малко образно приликата с героите от играта е поразителна. 

Трябва да признаем, че фундаменталният фактор тук е точно HBO. Както се видя и на последните награди Еми, компанията не просто знае какво да прави, а знае по какъв начин да го прави по-добре от всички останали на пазара. 

Голям плюс за продукцията сигурно ще бъде фактът, че по нея ще работи Нийл Дръкман - индивидът, който седи зад самата игра. В екипа се включва и Крейк Мейзин - един от водещите сценаристи на друга топ продукция на HBO, " Чернобил ". 

Ако и вие към този момент сте се надъхали за The Last of Us, ще би трябвало да ви попарим. Премиерата му е чак следващата година. Но по този начин или другояче остават още 3 месеца от тази, надяваме се, че времето ще мине бързо дотогава.

Изображение: https://www.instagram.com/bellaramsey/
https://www.instagram.com/pascalispunk/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР