Да се помисли дали структурата на националната сигурност е актуална.

...
Да се помисли дали структурата на националната сигурност е актуална.
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев: Няма русофилски настроения в службите за сигурност

Да се намерения дали структурата на националната сигурност е настояща. За това прикани някогашният ръководител на ДАНС Цветлин Йовчев в ефира на Българска национална телевизия. Все по-осезателно се сблъскваме с нов вид закани, посочи той. Системата на националната ни сигурност не е съответна, по мнението му.

Много е значим въпросът с ръководството на системата за национална сигурност, акцентира Цветлин Йовчев. Службите не би трябвало да се трансформират в страна в страната, по мнението му. Законодателството дава задоволително благоприятни условия за надзор върху службите от страна на страната.

От 2000 година не може да се приказва за русофилски уклон в службите ни, стана ясно от коментара на Йовчев. Конюнктурно се повдига тематиката за промяна в службите ни, съгласно него. С всеки парламент знанията какво би трябвало да се прави в тази област понижават, регистрира някогашният ръководител на родното ФБР.

Поръчковите убийства мъчно биха могли да бъдат предотвратени, сподели Йовчев. Една от значимите тематики за службите е киберсигурността, съгласно него. Необходимо е да има обединен орган, посочи той. Нормално е когато се желае оставка на основния секретар, той да я подаде, по мнението му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР