Да се пази гърлото от простуда и викане. Днес Луната

...
Да се пази гърлото от простуда и викане. Днес Луната
Коментари Харесай

Астро Аларма! Днес Е Черна Луна - Изключително Рисково Явление! В Никакъв Случай Не Трябва Да

Да се пази гърлото от настинка и кряскане. Днес Луната подписва положителни аспекти поредно с Нептун, Сатурн и Плутон. Предстои опозицията на Марс в Близнаци с ретроградният Юпитер в Стрелец, само че въздействието към този момент е в действие.

Новолуние и 1 лунен ден в символ Телец от 01:47ч на 5 май до 06:52ч. 2 лунен ден от 06:52ч до 07:25ч на 6 май Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Към нас приижда нова галактическа енергияи би трябвало да се одобряват даровете на великодушната Вселена.

Всичко, което идва в този ден, ще бъде потребно и ще бъде значимо при осъществяването на проектите, даже и да аргументи прочут дискомфорт. Важно е да запазите вътрешна убеденост в дейностите си и в правилността на желанията си. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Трябва да се заобикалят отрицателни страсти, споровете. Не бива да се демонстрира лакомия и експанзия.

Ако в този ден чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек. Бъдете положителни и великодушни, великодушни и милосърдни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас.

Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. В този ден молитвите имат огромно значение изключително произнесени в храм, само че те би трябвало да се отнасят в този момент единствено до вас. За днешния ден е изцяло обикновено да изпитате апетит и свиреп вкус, само че би трябвало да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. Да се внимава с приема на медикаменти и алкохола.

Може да предприемете в фамилията някои промени. Ако от дълго време желаете да измененията нещо, то в този момент е момента да го предприемете, изключително що касае и другите членове на фамилията. Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен, написа Блиц. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, да изпробвате нови техники и пози. Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След нея косите ви може да стартират да се навиват.

Сънищата биват съответни и ярки, което улеснява тълкуването им. Образите на сънищата ви могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно. Днес е 16 безоблачен ден – Този безоблачен ден отхвърля всевъзможен безпорядък, безвластие, лутане. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Препоръчва се да се подрежда, да се съблюдава дисциплинираност и непорочност.

По-малко да се приказва и да се следи всяка казана дума. Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. Ден на справедливостта и за погашение на задълженията. Не би трябвало да се лъже, да се нарушава клетва или заричане.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР