Да се отива на избори не е най-доброто нещо, което

...
Да се отива на избори не е най-доброто нещо, което
Коментари Харесай

Росен Костурков: Много трудно в рамките на този парламент ще създадем стабилно правителство

Да се отива на избори не е най-хубавото нещо, което ще се случи на страната. Това съобщи в Българска национална телевизия " Денят стартира депутатът Росен Костурков от Политическа партия . Истината е, че доста мъчно в границите на този парламент ще успеем да създадем устойчиво държавно управление. Продължаваме да стоим над нашата позиция че в случай че бъдем подкрепени от над 121 депутати, които желаят да създадат промените, за които дойдохме, ние ще създадем опит да съставим държавно управление



Колкото и необичайно да звучи, държавното управление има много триумфи в този миг.- закрихме профилирания съд, подготвихме проекта за възобновяване с всичките ремонти, стратегическия проект за земеделието, подготвихме закона за КПКОНПИ.

Той удостовери, че номинацията на Политическа партия за министър председател ще бъде Кирил Петков. Нямаме съображение да не бъде той. Ние не мислим, че той се е провалил в нещо.

Костурков разяснява и експулсирането на 70 съветски дипломати от страната ни. Тази разработка не върви от един ден. Това са 70 чиновници нар съветските задачи в България, които съгласно службите са се занимали с неприсъща в този момент активност. Защо в този момент - в този момент е излязла разработка - не го привързвам по никакъв метод с политическата конюнктура в страната.

Росен Костурков не изключва Руското посолство " да се е намесвало във вътрешната политика на България ", само че решението за изгонването на дипломатите не се взима от премиера или Министерски съвет.

Нямаме нищо срещу Русия. Аз съм може би най-големият русофил, който познавам. Харесваме съветската страна, ние сме им дали писмеността, аз персонално одобрявам съветската просвета, само че когато си разгласен като вражеска страна по времето на един боен спор и когато има видно нарушаване на Виенската спогодба, т.е. няма паритет, вчерашното решение наподобява разумно.

Не мисля, че има нарушаване на конституцията. Президентът не би трябвало да има отношение по тематиката. В отсъствието на външен министър има назначен заместител, който извършва нейните функционалности. той удостовери, че решението не е съветвано в Министерски съвет

Бих предложил на сътрудниците от Българска социалистическа партия, изключително тези в Министерски съвет, да се срещнат със секретните документи, те имат достъп до тази информация, да се срещнат с разработките и да видят претекстовете за това решение. Тази преживелица няма да промени връзките сред Политическа партия и Българска социалистическа партия за ръководството на страната, увери депутатът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР